reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Dzisiaj jakiś płaczliwy dzień cholercia... Mi się zebrało akurat. A mówią, że jaki Sylwester taki cały rok... Ja sobie to trochę przerobię... Na dzień poprzedzający, który był niezwykle miły, bo wpadł były były z filmami, laptopem, wskoczył mi na łóżko, piliśmy herbatkę, walnęliśmy maraton z Mission Imposible :-D i ogólnie było suuuper. Albo na Nowy Rok, bo też ma wpaść :-). W ciąży jestem, wolno mi zmieniać zasady. Więc mam nadzieję, że ten dzisiejszy dzień nie będzie się liczył...

reklama
hej Mamusie wieczornie i smutno pol wieczoru was nadrabialam no i w nowym oknie odpisywalam kazdej pokoleji no i co zrobilam skasowalam ta strone no masakraaaa ale jestem zlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i do tego jeszcze zlapalam dolaaaaaaaaa niedobrze mi caly czas ,maly po zebrach kopie,i czuje sie jak potwor dobra juz wam niesmece ,bawcie sie dobrze w sylwka buziakiiii od naszej rodzinki dla was wszystkich do zobaczenia w nowym rokuuu

Dzisiaj jakiś płaczliwy dzień cholercia... Mi się zebrało akurat. A mówią, że jaki Sylwester taki cały rok... Ja sobie to trochę przerobię... Na dzień poprzedzający, który był niezwykle miły, bo wpadł były były z filmami, laptopem, wskoczył mi na łóżko, piliśmy herbatkę, walnęliśmy maraton z Mission Imposible :-D i ogólnie było suuuper. Albo na Nowy Rok, bo też ma wpaść :-). W ciąży jestem, wolno mi zmieniać zasady. Więc mam nadzieję, że ten dzisiejszy dzień nie będzie się liczył...

Olcia w koncu w ciazy jestes i hormonki skacza, nie przejmuj sie tak. Fajnie ze strony bylego bylego^^
a napewno ten dzien nie bedzie sie liczyl, chyba ze planujesz nastepnego Sylwa w ciazy rowniez;-):-), ja mam nadzieje ze moj next Sylwek uda nam sie spedzic we czworo;-)

Pluszcze Kochana a posmec co bedziesz sobie zalowac, w koncu w ciazy kobietki maja przywileje, potem juz nikt sie nie lituje^^

p.s.
my z M mamy postanowienie rzucic palenie, zakupilismy przed chwila elektroniczne papierosy dla mnie 0 nikotyny, dla niego jednak Z na poczatek. Ostatnie podejscie przegralam po 6 miesiacach mam nadzieje ze teraz sie uda :)

Ostatnia edycja:
Papierosy to zło!!! :-D paliłam kilka lat i cieszę się niezmiernie, że udało mi się rzucić to paskudztwo. myszka2829- mam nadzieję, że Wam też się uda! Trzymam kciuki :**
Pluszacze- łączę się z Tobą w dołowaniu :-D wczoraj były były zażartował, że "biję masę" i się popłakałam oczywiście... Nie wiem co się dzieje ze mną, bo wcześniej nie miałam takich huśtawek!! A powodów do płaczu wiele było :-). Także Kochana!! Podołujmy się razem :-)

Olcia, Pluszcze to Wy sobie posmeccie a ja bede Was pocieszac ;-).

Olcia tak to juz jest z nami babami, ze jak mamy wiecej problemow to i silniejsze jestesmy. Kiedy emocje opadaja i sytuacja sie normuje wtedy dopadaja nas zalegle smutki.

Kochana to moze potrwac, dopiero zaczelismy pracowac zeby zaciazyc ;-), a mnie sie wlasnie pojawila nie wiem skad mysl czy to nie za wczesnie, jeszcze nawet miesiac nie minal od tego feralnego dnia... czy to egoizm czy moze powinnam jednak odwiedzic psychologa?

kochanaaaaaa nawet tak nie mysl jaka egoistka to bardzo normalne ze chcesz dzidziulka ,wiem ze moze to brzydko zabrzmiec ale musicie isc dalej,teraz wasza Sara patrzy na was i napewno chcialaby byscie bylio szczesliwi i mieli dzidziulkaaaaaa buziakiiii od nas

reklama
Do góry