myszka2829
Fanka BB :)
viva slonce link nie chodzi ;-)
lap, tylko nie biegaj za szybko to nie wskazane w naszym stanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten w drugim poście co wkleiłam chodzi tu drugi jeszcze Jak dbać o siebie w trakcie ciąży? - Dbam o Zdrowie ale tego jest przecież pełno w internecie prawda?viva slonce link nie chodzi ;-)
Kurczę zła jestem na siebie, bo znowu nic w domu nie zrobiłam, tylko zasnęłam , po odprowadzeniu córki do przedszkolaChyba ta anemia tak na mnie wpływa.Teraz kręcę się po domu i nie wiem od czego zacząć.
Wczoraj się wkurzyłam, bo nowy rząd ma zamiar zabrać się za politykę prorodzinną i znowu ulgi poodbierać
Jutro premier ma wygłosić expose zobaczymy co planują, ale możliwe,że będziemy mogły się pożegnać z becikowym. Nie dość, że tak ciężko o żłóbki, przedszkola, które i tak coraz droższe, wzrasta vat na ubranka dziecięce to jeszcze i to
No dobra nie smęcę już;-)