Czesc Dziewuszki!
Vanilia kurcze pewnie baba w ostatniej chwili wogole spojrzala na Twoja prace. Moze jeszcze sie uda.
mama2006 wspolczuje bolu. Ale od poczatku ciazy ciagle masz jakies problemy z zebami?
daissy moj Kevinek muche kiedys zjadl. I wierz mi u mnie dom blyszczal, podlogi byly co dzien odkurzane i myte. Az pediatra mi powiedziala zebym odpuscila bo dziecko zarazkow potrzebuje. A kosz u mnie stal na krzesle. Niestety jak sie ma roczniaka to dom wyglada jak pobojowisko; wszystkie rogi obite, meble poprzesuwane zeby nie wlazl tam gdzie nie trzeba, ja jeszcze z 2 lata temu wszystkie noze i nozyczki trzymalam w gornej szafce.
poroniona84 no nie raz jeszcze sie nam napatocza jakies laski probujace cos sprzedac albo na litosc naciagnac... takie uroki forum.
myszka2829 w Stanach jedyne co dostajesz na dziecko to ulge podatkowa $1,000. Nikt nigdy nie slyszal o becikowych, dodatkach rodzinnych, urlop macierzynski jak pisalam trwa 6 tygodni ale to i tak zalezy od pracodawcy, przepisow w tym temacie nie ma, ubezpieczen spolecznych nie ma, wyjatkowo w Illinois i paru innych stanach jest dla biednych rodzin ale tylko na dzieci i matki w ciazy (wizyta zdrowego dziecka u pediatry $120), studia sa platne i to tyle, ze nawet o tym nie chce myslec bo bym sie juz zalamala. To sie dopiero nazywa kraj prorodzinny.
Z checia poslucham jak dziewczyny maja w Francji (slyszalam, ze nawet darmowe przedszkola?), Anglii czy Niemczech.
Dee to pewnie te hormony. ;-)
Kurde dzisiaj wstalam i mnie ten dol brzucha i pachwina bardzo boli. Ledwo laze i taki straszny nacisk czuje. Jutro ide na szczescie do gina to wytrzymam ale znowu bede na domkach siedziec.
Za ta nowa dziewczyna musze chodzic i sprawdzac bo zostawia jeszcze gdzieniegdzie kurz albo np. pod szafkami w kuchni zle odkurza. Nie wspomne juz, ze mnie trafia bo ja bym chciala sama to perfekt zrobic.
OK lece do pracki, milego dnia!