myszka2829
Fanka BB :)
Ja rowniez nie mialam zadnych wyciekow, teraz tez nie mam. Nie ma sie czym martwic pojawia sie w odpowiednim momencie, tez na brak pokarmu narzekac nie moglam malo tego czasami az tryskalo mi z cyca jak byl czas karmienia a maly spal
. Zabawnie to wygladalo. Co do wynajmowania sali, chyba bym sobie darowala za ta kase kupila pozniej cos ekstra dla maluszka. W sumie teraz o tym myslisz, bo nowe doswiadczenie i nie wiesz czego sie spodziewac. Ale uwierz nam da sie przezyc i na trojce, wszystko wokol i tak jak przyjdzie czas bedzie nieistotne i pewnie nawet nie zauwazysz.
Co do laktatora to uwazam za konieczne zakupienie chocby po to, zebym mogla spokojnie sama wyskoczyc do lekarza czy sklepu zostawiajac mlesio w lodowce. Przy pierwszym dziecku mialam i wlasciwie byl minimum 2x na dzien uzywany, jesli jest zbyt duzo pokarmu musisz go odciagac coby cycuchy nie bolaly.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Co do laktatora to uwazam za konieczne zakupienie chocby po to, zebym mogla spokojnie sama wyskoczyc do lekarza czy sklepu zostawiajac mlesio w lodowce. Przy pierwszym dziecku mialam i wlasciwie byl minimum 2x na dzien uzywany, jesli jest zbyt duzo pokarmu musisz go odciagac coby cycuchy nie bolaly.