reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
Trzymajcie się dzielnie dziewczyny - musicie myśleć pozytywnie bo samym stresem można sobie i maluszkowi zrobić większą krzywdę. Co ma być to będzie:tak:

Mama2006 ja jestem z Ursynowa i chodzę do Medycyny Rodzinnej i nawet jestem zadowolona. A z tymi tygodniami to mogło Twojej gin chodzić o to że 6-ty skończony.

A z tymi tygodniami to mogło Twojej gin chodzić o to że 6-ty skończony.

Może faktycznie... to tak jak np mój suwaczek dziś pokazuje, że jestem w 6 tygodniu ciąży... a według moich obliczeń dziś dokładnie zaczynam 7 tydzień...

więc może chodziło właśnie o to, ciąża ma 6 tygodni... czyli leci 7 :)

Ostatnia edycja:
cześć cieżaróweczki:-) fajnie, ze jest nas tak dużo i cały czas dołączają kolejne:happy: witam nowe lutóweczki:blink:
normalnie tak lecicie z produkcją postów, że jeden dzień przerwy i już mam dużo zaległości:szok: pojawiam się średnio raz na 5-8 stron, nie wspomnę już o tym, że aż wstyd się przyznać, ale nie wszystkie Was jeszcze "znam", no ale to kwestia czasu i zapamiętam Was wszystkie, dlatego przepraszam, ale na razie nie będę indywidualnie, ale zbiorowo odpisywać :wink:
nie będę rozpamiętywać złych przeżyć dziewczyn, co do poronień, bo mamy myśleć pozytywnie-POZYTYWNIE :-p musi być dobrze i BĘDZIE DOBRZE, tak musimy sobie wmawiać !!
a ja dziś się dowiedziałam, ze moja ginka jest na urlopie, a w lipcu póki co będzie tylko 5 i 12, w innej przychodni też już nie zapisują na czerwiec, a na lipiec dopiero zapisują 27.06:angry: toć ja tyle nie wytrzymam, zeby nie zobaczyć fasolki:sad: zadzwoniłam do znajomego, co zna właściciela tej przychodni i może uda mu się mnie wkręcić!

To prawda z tymi terminami do ginekologa to jakaś przeginka... ja teraz w mojej nowej przychodni mogę się rejestrować przez internet i są wolne terminy na ok. 2 tygodnie do przodu od dnia w którym się chce zarejestrować (ok. 3 miejsca na każdy dzień tak zarezerwowane tylko dla osób rejestrujących się przez internet). Natomiast gdybym zadzwoniła do przychodni i chciała się umówić telefonicznie to nie ma szans na termin czerwcowy ani wczesny lipcowy :/ Tak samo było w mojej starej przychodni... raz poszłam się umówić, to miła Pani zaproponowała mi termin na -UWAGA!- 2 miesiące do przodu :O parodia

Witam nowe mamy oraz gratuluje II kreseczek ;)

Dee_ - mam koleżankę, która również leczyła się na to co Ty. Gdy się wyleczyła udało się teraz ma 4 miesięcznego synka ;) Trzymam kciuki aby teścik mówił prawdę, abyś była w ciąży !!!

agatulka25 - a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? ja 2.05. Pytałam się lekarki jak się liczy te tygodnie powiedziała mi, że niby od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Ale policzyła w końcu inaczej i zamiast w 7tyg. jestem według niej w 6 tyg.

Zastanawiam się nad zmianą lekarza... ta kobitka nic mi nie chciała powiedzieć musiałam ją ciągnąć za język - a tak raczej nie powinno być.

Pytanie do mam z Warszawy - gdzie chodzicie do lekarza? I z jakich jesteście dzielnic? Ja z Woli, a lekarza mam na Płockiej 49.

moja ostatnia miesiącza zaczeła się 25 kwiatnia wiec kilka dni róznicy jest
a co do gin jak mało mówi to tez nie za dobrze mój prowadził mi 2 ciąże i bardzo go chwaliłam liczę ze nic się nie zmieni :p może go w końcu trafię do porodu w szpitalu bo zawsze jak urodziłam to potem on przychodził na dyżur

Agatka nei martw sie nie każda ma mdłości i senne sa
z jakiej częsci trójmiasta jestes ??

ja właczyłam internetowy kalkulator obliczeń kiedy poród zobaczymy co powie gin
wizyta 22 .06 i widze w te dni bedzie tu głośno hehheeh
Soglam a o którj masz wizytę bo widze że mamy tego samego dnia

reklama
Do góry