reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
Kurcze ja dzwoniłam do gin. bo myślałam ,ze będzie wolne miejsce na 21.06 a tu :wściekła/y:nie ma ,mam dzwonić w czwartek ,musze się dostac do końca czerwca bo w lipcu ma urlop-masakra
Znowu boli mnie brzuszek:no:

Google czasem potrafi podnieść na duchu :-) wcale nie tak często przy PCO test przekłamuje ;-) czekam już z niecierpliwością na jutro. Rano zrobię PCO na cito a wcześniej mąż wyczeka mi numerek do Ginki żeby potwierdzić obecność bąbelka :)))))

u nas też terminy do gina około 2-tygodniowe (3.06 zapisywałam się na 14-tego) przynajmniej ciążowe. Jakbym nie powiedziała że chodzi o ciąże pewnie bym z miesiąc czekała.:wściekła/y:

A tak z innej beczki dziś synek wyręczył nas w przekazaniu radosnej nowiny. Poinformował teścia przez telefon ze w domu jest mama, tata i dzidziuś... no jak to: u mamy w brzuszku... urodzi się w zimie:-) - ot szczerość dzieci. Głupio że telefonicznie, ale ważne że się ucieszyli - takie mam przynajmniej wrażenie:zawstydzona/y:

u nas przy 2 dziecku córcia dała babci i dziadkowi zdjecie usg i mówi babcia dziadek bedzie dzidzia u mamy w brzusiu
ja teraz podpytuje moje szkraby co sadza o dzidzi by pozytywnie ich nastawić najbardziej o syka się martwie bo to taki cycuś mamusi bo córcia to taka duża już dziołcha która kocha małe dzieci zawsze az piszczy na widok niemowlaka

u mnie nie wiem jakims cudem termin póltora tyg dostałam byłam bardzoo miła dla pani połoznej która ma częste fochy i swoje dziwne humory kiedyś sie z nia bardzo pokłóciłam i bałam sie ze w ogóle mnie nie przyjmie ale zdarzył sie cud

no hejka:)

Agatulka25 ja mam wizyte umóiona na 10:30 ale jednoczesnie czekam teraz na rezultat 3 rozmów o prace wiec jak gdzies bede musiała jechac w tym czasie to przełoże wizyte bo i tak prywatna:):)
Doczekac się juz nie umiem ale nie wiem czy się za wczesnie nie zapisąłm,bo chce potwierdzic ciąże i zobaczyc serducho a to bedzie mój 6 tyd4d wiec moze juz się uda....nie chce mi się latac do gina co 2 tyg...a tak na spokojnie jak zobacze serducho to się umówie za nmiesiąc i bedzie luz:):)
szczerze to nie wiem co mam zrobic...czy zostawic ta pierwszą wizyte na 22.06 i łudzic się ze cos zobacze czy przesunąc o tydzien ...eh

reklama
od tego myślenia aż piersi zaczęły mnie boleć po bokach... powiedzmy, że to znak od Bąbla, że zdrowo rośnie... "myśl pozytywnie, myśl pozytywnie..."

Ja dziś miałam zwrotkę i nigdy się tak nie cieszyłam jak dzisiaj, bo podobno nudności i wymioty to dobry znak :-D. Jeśli faktycznie to prawda to mogę zwracać codziennie....

Agatka,Paluszek i inne mamusie...najważniejsze to myśleć pozytywnie,bo zawsze nam się będzie wkradał jakis niepokój do serducha...w koncu takie jesteśmy...czułe i opiekuncze i martwimy się wiecej niz płec przeciwna....więc kochane zawsze wszystko może się zdarzyc czy jestesmy po przejsciach czy nie...ale my obstajemy przy tym,że nam się TYLKO SAME DOBRE RZECZY ZDARZĄ:):)

Jesteś niesamowita, zawsze potrafisz podnieść człowieka na duchu. Skoro miało być pozytywnie to ja przyznam się że dziś oglądałam w necie różne wózki i znalazłam zwycięzcę :zawstydzona/y:

W Damianie do ginekologa można zapisać się w ten sam dzień ale niestety raczej to nie będzie lekarz prowadzący tylko jakiś dyżurujący. Cieszę się że z tym moim lekarzem co chodzę prywatnie tak szybko udało mi się umówić.

Dziewczyny chodzicie prywatnie do lekarza czy na nfz?

ja mam z pracy Centrum Medyczne Damiana więc tam chodze za free i dodatkowo chodzę do lekarza prywatnie(pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić)

Ostatnia edycja:
Do góry