A propos Prywaciarzy i NFZ. Chętnie bym prowadziła ciąże prywatnie, wiadomo - szybciej wszystko jesteśmy w stanie załatwić, ale niestety nie stać mnie na prywatne leczenie czy prowadzenie ciąży dlatego oddam się w ręce NFZ. teraz pozostaje kwestia wyboru lekarza.
reklama
Weronika Mudant
Fanka BB :)
A ja mam głupię pytanie, czy któraś z Was pali???
A tak z innej beczki dziś synek wyręczył nas w przekazaniu radosnej nowiny. Poinformował teścia przez telefon ze w domu jest mama, tata i dzidziuś... no jak to: u mamy w brzuszku... urodzi się w zimie:-) - ot szczerość dzieci.
dlatego ja na razie nic przy synku nie mówię bo rozpapla na cały świat..
lady: ja chodzę prywatnie do lekarza bo na NFZ to czeka się właśnie miesiąc albo i lepiej..
Weronika o palenie nie jest głupie pytanie tylko głupota jest palić w ciązy.. ale mam wiele koleżanek palaczek których pierwszym objawem ciąży był wstręt do papierosa i mam nadzieję im tak zostanie.. chociaż kiedy rodziłąm syna to dziewczyna 2 h po porodzie wstała i poleciała do łazienki na fajkę.. nie wierze że w ciąży nie paliła..
ja nigdy nie paliłam i nie mam zamiaru.. zawsze powtarzam że na 2 nałogi mnie nie stać.. wolę piwo albo lampkę czerwonego winka
M85
Jejku dziewczyny, ile wy piszecie hehe, ciężko was nadrobić :-)
Za wszystkie mamusie trzymam &&& żeby wszystko było ok z fasolkami, niech rosną zdrowe i silne! :-)
Ja też wam zadam pytanie, na temat alkoholu: coś bezalkoholowego np piwo karmi, można? Czy też nie?
Jutro mam pierwszą wizytę, na 13, strasznie się boję :-( chciałabym serduszko zobaczyć, ale na to pewnie za wcześnie. Zła na siebie jestem, że wczoraj posłuchałam męża i nie zrobiłam bety
Za wszystkie mamusie trzymam &&& żeby wszystko było ok z fasolkami, niech rosną zdrowe i silne! :-)
Ja też wam zadam pytanie, na temat alkoholu: coś bezalkoholowego np piwo karmi, można? Czy też nie?
Jutro mam pierwszą wizytę, na 13, strasznie się boję :-( chciałabym serduszko zobaczyć, ale na to pewnie za wcześnie. Zła na siebie jestem, że wczoraj posłuchałam męża i nie zrobiłam bety
Luciolla
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny,
Ciesze się że tyle Nas przybyło A jeszcze bardziej że tyle z Trójmiasta tak jak ja. Jeśteśmy też w podobnym wieku, super musimy się na herbatkę umówić (bo kawa niezdrowa) i poplotkować na life. Może wymienimy się GG?
Idę za Waszą radą i się nie stresuje... ale czas mi się tak dłuży że strasznie niecierpliwa się zrobiłam. Na tyle że bez zaleceń lekarza zrobiłam przed poniedziałkową wizytą większość badań Żeby mi nie powiedział ze mam przyjść za tydzień z jakimiś wynikami
Co do palenia: do niedawna byłam namiętnym palaczem.Jak postanowiłam zajść w ciąże zaczęłam pracować nad rzuceniem. I wiecie co mi pomogło? KSIĄŻKA Allen Car "Łatwy sposób na rzucenie palenia" Jeśli któraś z Pań boryka się z tym problemem polecam gorąco!!!!!!!!!! Ja nie pale już od stycznia, NIE ZAPALIŁAM ANI JEDNEGO I BOGU DZIĘKUJE ŻE TRAFIŁAM NA TĄ KSIĄŻKĘ. Nie mam nawet ochoty patrzeć na fajki po niej.
Ciesze się że tyle Nas przybyło A jeszcze bardziej że tyle z Trójmiasta tak jak ja. Jeśteśmy też w podobnym wieku, super musimy się na herbatkę umówić (bo kawa niezdrowa) i poplotkować na life. Może wymienimy się GG?
Idę za Waszą radą i się nie stresuje... ale czas mi się tak dłuży że strasznie niecierpliwa się zrobiłam. Na tyle że bez zaleceń lekarza zrobiłam przed poniedziałkową wizytą większość badań Żeby mi nie powiedział ze mam przyjść za tydzień z jakimiś wynikami
Co do palenia: do niedawna byłam namiętnym palaczem.Jak postanowiłam zajść w ciąże zaczęłam pracować nad rzuceniem. I wiecie co mi pomogło? KSIĄŻKA Allen Car "Łatwy sposób na rzucenie palenia" Jeśli któraś z Pań boryka się z tym problemem polecam gorąco!!!!!!!!!! Ja nie pale już od stycznia, NIE ZAPALIŁAM ANI JEDNEGO I BOGU DZIĘKUJE ŻE TRAFIŁAM NA TĄ KSIĄŻKĘ. Nie mam nawet ochoty patrzeć na fajki po niej.
M85
Ja też jestem z okolic Trójmiasta - Tczew (w którym mieszkamy od października 2010), ale jak dobrze pójdzie to już nie długo przeprowadzimy się do Gdańska normalnie się doczekać nie mogę!
krupka
Entuzjast(k)a
A ja mam głupię pytanie, czy któraś z Was pali???
A Ty palisz?
Ja na szczescie nie, za to alkoholu było dużo( Nie wiedziałam, że jestem w ciazy. Teraz mam ogromne wyrzuty:/
A tak w ogóle witajcie! Myślałam, ze będę styczniówką, ale chyba jednak wszystko wskazuje na luty.
M85
krupka witam serdecznie
reklama
aguula
Ja też jestem z okolic Trójmiasta ...
Normalnie jakas plaga w okolicach Trojmiasta... :-)
Dolaczam do Was Od poniedzialku jestem w szoku (wyszly dwie kreseczki), ciaza nie byla planowana, ale oczywiscie bardzo sie ciesze i juz sie nie moge doczekac...
Denerwuje sie jak wiekszosc z Was, ale to chyba normalne...
Fajnie, ze tak nas duzo na Luty 2012. Super!
Trzymajcie sie Mamuski i Wasze Malenstwa! :-)