reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Kurcze tam strasznie przeszkadza mi ta okropna pogoda. Chce juz wiosne!

magdab Trzymam kciuki aby szybko poszlo :)

Wypowiedzieliśmy dziś umowę najmu mieszkania, ciekawe jaki odzew będzie ze strony właścicieli... Pewnie szczęśliwi nie będą ale musimy znaleźć coś bliżej mojej mamy bo kurcze jak pójdę do pracy to problem będzie.

reklama
mama jakoś Isi datę przegapiłam, a przecież jest szansa, żeby synek się wtedy pojawił. A więc Isia z powodów osobistych trzymam mocno kciuki, żeby Martinek urodził się w piątek ;-):-)

Olcia :-) z góry dziękuję za wstrzelenie się w datę ;-)

beti
dzięki za kolejny odcinek "Z życia domowego inkubatora" ;-)

aaaa dziś podobno Dzień Przytulania (tak mi chłop rano mówił) więc dziewczyny do dzieła!!!!!!!!!! ;-):cool2:

Betibeti bo się posiusiam przez Ciebie:-D
Justynka tak, jak napisała Alka niekoniecznie musi odejść wcześniej ja poprzednim razem nic nie zauważyłam
Magdabb trzymaj się

Najadłam się strachu moja córa jakąś godzinę temu połknęła 20 groszy. Spanikowałam chciałam wywołać wymioty mała dostała histerii i prawie bezdechu. Zadzwoniłam na ostry dyżur, kazali się uspokoić, jeżeli moneta nie utknęła w przełyku a nie ma takich symptomów to mamy czekać i obserwować kupę. Mam jej również dać siemię lniane a jutro laktulozę. Ech, ale się przejęłam zwłaszcza, że utkwił mi w pamięci odcinek dr Hausa w którym córka Cady też coś połknęła.
Także jutro Ania nie idzie do przedszkola i mamy akcję "kupa":-)

Ostatnia edycja:
magdab bądź silna, czekamy na dzidzie :)
Vanilla z ciśnieniem nie ma żartów, sprawdzaj jak tylko coś wydaje Ci się podejrzane, górna granica jak ktoś miał przez całą ciążę dobre to 140/90. Uważaj na siebie.
Dee dzięki za link, coś sobie wynajdę na zabicie nudy w nocy bo ze stresu chyba nie zasnę.

Zanim wzięłam kolejną dawkę leku na obniżenie ciśnienia poszłam do przychodni je sprawdzić bo mój ciśnieniomierz coś wariował, i wyszło 145/95 :(((( a powinno być mniej skoro o 13 brałam leki, położna zasugerowała wizytę na IP ale ja z niej przecież kilka godzin temu wróciłam. Wzięłam kolejną dawkę i jutro rano z powrotem wracam z teściami na IP- już mnie to męczy.

choulette ja niby całą ciążę ciśnienie miałam lekko podniesione ale jeszcze w normie. Aptekę mam niedaleko więc w razie czego będę się kontrolować
Magda dasz radę!! myśl o tym że niedłużko zobaczysz swoją kruszynkę
Ale Wam zazdroszczę tych "czopów":-D zawsze to jakiś symptom zbliżającego się porodu...u mnie cisza, mała zadowolona się wierci i to wszystko

reklama
Do góry