reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dhahahahaha ciąża jest piękna

Załączniki

• e06c78556bbb34e3660170a3accb1793.jpg
    e06c78556bbb34e3660170a3accb1793.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 52
magdab trzymam kciuki ażeby szybko i jak najmniej boleśnie poszło!!!:tak:

Tynka-gratulacje!!!!kochany słodziak niech Wam zdrowo rośnie i fajnie tak szybko mogłaś iść do domku!super!

Dziś weny brak, brak też humoru. Sama nie wiem czemu. Mała wierci się cały dzień. Pierwszy raz poczułam małą na dole brzucha, jakby rączka czy coś...
Chyba będę musiała przejechać się do pracy... dostałam wypłatę na konto, ale tak jakby 80%. A przecież zwolnienie dałam ciążowe... wkurza mnie to, bo owszem wyrównają mi to w kopercie, ale składki za to chyba się różnią? Czy się mylę?

Wrrr.. poza tym głodna jestem, w domu niewiele. Do sklepu iść mi się nie chce a małża nie ma.
Jutro idę oddać krew i mocz na badania. Zobaczę, może będą już wyniki na bakterię.

Justy_nka dzięki za troskę :-) prócz koszmarów nocnych i kilku skurczy narazie cisza.
Chouette nie podawałam wcześniej linka, ale my korzystamy z www.zalukaj.tv :-)
Tynka słodziakowy przystojniak :-) gratki!!

Ostatnia edycja:
Ja jakos dziwnie sie naprawde czuje, brzuch mi dzisiaj strasznie ciazy!! Tocze sie doslownie, moze to przemeczenie, bo m mnie jeszcze do sellgrosa zabral bo promocja na kurtki zimowe 50% taniej.No i za firmowke dal 150 zl.moja mama sie smiala ze niech sie obkupi(bo w sobote sobie buty kupil) bo potem zakupy juz tylko dla Martynki.Olcia odpoczywaj odpoczywaj bo jeszcze troche a na glowie bedziemy stawac.

Ile się tu dzieje jak mnie nie ma, potem nadgonic Was nie mogę.

Ja trochę spanikowałam bo zmierzyła mi sąsiadka ciśnienie i wyszło 115/100.....mama oczywiście spanikowała żebym jechała do szpitala bo ta głowa to na pewno od tego mnie boli, przy okazji mnie też trochę zdenerwowała.
Jakoś nie czułam się na takie wysokie ciśnienie i pojechaliśmy jeszcze zmierzyć do apteki, no i wyszło 138/74 więc w miarę ok, przynajmniej to drugie nie takie wysokie. Sąsiadka paniki narobiła i tyle:-p

Magda
:-D no to trzymamy kciuki za szybkie PLUM:tak:
Tynka Maciuś śliczniutki. Duży chłopak z niego:-)

Właśnie byłam w WC na czymś większym i wypadł mi kawałek czopa (jak sądzę), taka żółta/beżowa galaretka. Niewiele, ale może to wynik merdania się małej dzisiaj :-)

reklama
Alka bo mi w karcie wpisali termin na 02 lutego :) no to jak luty to luty- teraz to może i do marca dociągnę hehe
a w sumie to nie wiem jak to jest, czy to nie przypadkiem pierwszy dzień 41 tc nie jest dniem porodu?
teoretycznie koniec 40tc .... ale dzień porodu wybiorą sobie jednak same nasze dzieci :cool2: Ja nie mam szans już być w tych 5% które rodzą idealnie w terminie, bo termin wg OM miałam na 21.01, a wg USG 30.01 .... jakby nie patrzeć nie dam już rady, a do przyszłego stycznia nie zamierzam czekać :-D:-D:-D

Justyn_ka nie musi, tzn nie musisz tego zauważyć, bo może to się stać podczas porodu

Do góry