reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

ja też tak sobie myslę o tym wysyłaniu do przedszkola, że to nawet lepiej dla niej - bo wiadomo na początku będziemy musieli poświecić więcej uwagi maluszkowi, gdy będziemy sami z maluszkiem w ciągu dnia a później w czwórkę to łatwiej będzie poświęcić starszej dalej uwagę i nie będzie widzieć tak nagłej skierowanej uwagi na maluszka....tak mi się wydaje ale czas pokaże.
jak będzie zdrowa to na pewno będzie chodzić do przedszkola.

reklama
U nas Nadinka teraz od wrzesnia zacznie chodzic do a'la przedszkola :) do creche :))) 3 godzinki od pn do pt :) juz doczekac sie nie moze :) uczy sie slowek po angielsku juz teraz aby nie byc w tyle :) bo tylko ona i kolezanka beda polkami w creche :) ale Nadinka z checia sie uczy wraz z dora :) i ja ja ucze w dimku co nieco :) chodze z nianna takie spotkania mam i dzieciaczkow I ona uwielbia je Mowi ze ona do szkoly idzie i jest taka happy :) wiec ciesze sie ze pojdzie w tym roku do przedszkola bede miala 3 godz dla siebie i moze wlasnie Nadinka nie odczuje az tak tego ze bede musiala maluchowi wiecej czasu poswiecic ...

witam Was kochane szybciutko przed karmieniem...
magdabb, M85 trzymam kciuki za Was dziewczyny
i powodzenia wszystkim oczekującym...
u nas wszystko OK. Po 25godz. od narodzin wypuścili mnie do domciu. O 3 rano jak wiecie odeszły mi wody a Maciek o 11.19 był na świecie,ale poród opisze Wam w odpowiednim wątku tylko może już nie dziś. Karmie piersią ale problem z sutkami mam,boli ale daje rade smaruje Maltanem i oby przeszło.
Nie wiem czy herbatka z malin pomogła ale spacerek dzień wczesniej kilku km na pewno.Pozdrawiam odezwe się jak najszybciej bedzie mi dane... całuski

Laski co chwila mi łzy napływają do oczu:/ ale nie mogę pokazać, że jestem załamana, bo mąż się jeszcze bardziej załamie:/ a myszy już powinny dopaść tego drania, a że tyle nas tu jest to zjedzą go normalnie w całości!!

Isia
nie był oznakowany bo mieliśmy go raptem 2 miesiące, wcześniej starym jeździliśmy, ale to taki gruchot, że na złom poszedł... nie wypożyczymy, bo niestety opłacać się nie będzie... dziś mąż pojechał osobówką z paczkami, z szefową już rozmawiał i jakoś tak załatwimy, żeby nikt nie był stratny...

tylko niech mi się teraz syn na świat nie pcha, póki nie ogarniemy sytuacji;)

Tynka cudny mały smerfik:) gratuluję:) szybko wróciłaś ale Ty z zagramanicy, to wszystko jasne:)

reklama
Do góry