reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

reklama
dzieki Ani, troche sie uspokoila, teraz ma czkawke. Ale spanikowalam :/
A moze to szalenstwo przez zupe pomidorowa? Bo wlasnie wciagam i nie powiem ze niezla mi wyszla :D
No ale zeby odrazu mnie tak skopac??? :)

A co do karmienia to moze warto z kapturkami sprobowac?

maron- taka woda, ale biaława :eek: no i za chwilę ta galareta blee :-D a teraz nic :eek:
geniusia, blair- postaram się!!! :-D
Justyn_ka- może jedź do szpitala, albo zadzwoń na IP i zapytaj, co w tej sytuacji zrobić... Ja jak miałam alarm z tymi wodami, to zadzwoniłam i pani mi powiedziała, żebym przyjechała, bo warto sprawdzić co i jak... A jak masz się stresować, to wiesz...

agulka najbardziej przykre w tym wszystkim jest to że nawet nie moge własnej matce zaufać, a czasem to jest silniejsze ode mnie i pewne rzeczy jej mówię a potem tylko żałuję:-(

magdabb trzymam kciuki za szybki i w miarę bezpolesny poród:)

Mi ten czop odchodzi pobarwiony na brązowo-czerwono a ponoć po takim poród jest szybciej (tak 2-3 dni najóźniej) niz przy bezbarwnym czy żółtym. Jak mężowi powiedziałam to sie przeraził.

magdabb- trzymam kciuki!!!
Digitalis- Ja już sama nie wiem, gubię się w tym wszystkim :-D we wszystkim doszukuję się oznak porodu, a mama się śmieje, że pewnie jeszcze przenosić będę :-p

Oczy mam na zapałki - prawie...

cyśka - może coś w tym jest. Mój jak złapie to boli, ale po jakimś czasie ból przechodzi i aż widać, że mleczko mu ładnie leci.

magdabb
- trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród !!!

Justyn_ka - próbuję z kapturkami ale wypluwa i nie chce - nic zostanie odciąganie mleka i karmienie butlą, szkoda...

Buziaki

olcia jak bialawa to moze poczekaj :-) do szpitala trzeba czym predzej, gdy wody sa zielone :eek: a tak to nie wiadomo czy to to :-)
magda trzymam kciuki :-) ciekawe czy Twoja corcia jeszcze dzis przyjdzie na swiat, czy zapoczatkuje LUTY 2012 :-D w sumie oby poszlo jak najszybciej :-)

reklama
Do góry