reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
dzieki Ani, troche sie uspokoila, teraz ma czkawke. Ale spanikowalam :/
A moze to szalenstwo przez zupe pomidorowa? Bo wlasnie wciagam i nie powiem ze niezla mi wyszla :D
No ale zeby odrazu mnie tak skopac??? :)

A co do karmienia to moze warto z kapturkami sprobowac?

maron- taka woda, ale biaława :eek: no i za chwilę ta galareta blee :-D a teraz nic :eek:
geniusia, blair- postaram się!!! :-D
Justyn_ka- może jedź do szpitala, albo zadzwoń na IP i zapytaj, co w tej sytuacji zrobić... Ja jak miałam alarm z tymi wodami, to zadzwoniłam i pani mi powiedziała, żebym przyjechała, bo warto sprawdzić co i jak... A jak masz się stresować, to wiesz...

agulka najbardziej przykre w tym wszystkim jest to że nawet nie moge własnej matce zaufać, a czasem to jest silniejsze ode mnie i pewne rzeczy jej mówię a potem tylko żałuję:-(

magdabb trzymam kciuki za szybki i w miarę bezpolesny poród:)

Mi ten czop odchodzi pobarwiony na brązowo-czerwono a ponoć po takim poród jest szybciej (tak 2-3 dni najóźniej) niz przy bezbarwnym czy żółtym. Jak mężowi powiedziałam to sie przeraził.

magdabb- trzymam kciuki!!!
Digitalis- Ja już sama nie wiem, gubię się w tym wszystkim :-D we wszystkim doszukuję się oznak porodu, a mama się śmieje, że pewnie jeszcze przenosić będę :-p

Oczy mam na zapałki - prawie...

cyśka - może coś w tym jest. Mój jak złapie to boli, ale po jakimś czasie ból przechodzi i aż widać, że mleczko mu ładnie leci.

magdabb
- trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród !!!

Justyn_ka - próbuję z kapturkami ale wypluwa i nie chce - nic zostanie odciąganie mleka i karmienie butlą, szkoda...

Buziaki

olcia jak bialawa to moze poczekaj :-) do szpitala trzeba czym predzej, gdy wody sa zielone :eek: a tak to nie wiadomo czy to to :-)
magda trzymam kciuki :-) ciekawe czy Twoja corcia jeszcze dzis przyjdzie na swiat, czy zapoczatkuje LUTY 2012 :-D w sumie oby poszlo jak najszybciej :-)

reklama
Do góry