reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Bo coś mi się wydaje, że 3-go geniusia ma urodzinki :-D
aaaaaa no to lece zaparzyc herbatke z lisci malin, lyknac wiesiolka ....i Adusia wychodz w piatek!!! :-D w sumie to naprawde dobry termin :cool2: w weekend mezu moglby posiedziec w szpitalu z nami :-D a w poniedzialek okolicznosciowy i do domku :-D eehhhh marzenia :cool2:

reklama
maron ale z Ciebie optymistka :-D:-D:-D mój M. uważa, że weekend to dobry termin z innego powodu - ludzie mają wolne i na pępkowe przyjadą, w tygodniu to gorzej ....

Witam mamunie przyszłe i obecne.

Wiecie...mam mały problem z cycuszkami a dokładnie z brodawkami.I nie wiem co mam z tym "fantem" zrobić.
Brodawki mam normalne,czyli nie pogryzione i nic z tych rzeczy ale przy każdym przystawieniu małego do cyca to jest taki ból...że KLĘKAJCIE NARODY:szok::szok::szok: Macie jakiś pomysł co z tym zrobić żeby przestało tak boleć??? Myślałam że brodawki bolą jak są "pokaleczone" a u mnie czegoś takiego nie ma a bolą jak chle....a.Pomyślałam że z czasem się zahartują a tu lipa:eek::eek:

Cyśka o kurcze:eek: dziwne zjawisko, chociaż może to normalnie, nie wiem nie znam się, ale też myślałam że brodawki bolą jak są poranione. Czyli Ciebie boli coś w środku, kanaliki czy coś? szukałaś po necie co to może być?

a mnie boli ta pie....na głowa cały dzień.....moja mama zaraz wraca z pracy to ją poprosze o masaż, zazwyczaj pomaga, już szlak mnie trafia, od wczoraj taki tępy ból mnie męczy:crazy:

:zawstydzona/y: no mam :zawstydzona/y: mam :zawstydzona/y: urodzona 03.02 o godz.00.05 ;-)

Dziewczyny!!! chętne do współpracy, to do dzieła i sprężać się na 3 lutego :)

blair ;) no Twoja malutka się pospieszyła. A o której godzinie Ty się urodziłaś?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry