reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Bo coś mi się wydaje, że 3-go geniusia ma urodzinki :-D
aaaaaa no to lece zaparzyc herbatke z lisci malin, lyknac wiesiolka ....i Adusia wychodz w piatek!!! :-D w sumie to naprawde dobry termin :cool2: w weekend mezu moglby posiedziec w szpitalu z nami :-D a w poniedzialek okolicznosciowy i do domku :-D eehhhh marzenia :cool2:

reklama
maron ale z Ciebie optymistka :-D:-D:-D mój M. uważa, że weekend to dobry termin z innego powodu - ludzie mają wolne i na pępkowe przyjadą, w tygodniu to gorzej ....

Witam mamunie przyszłe i obecne.

Wiecie...mam mały problem z cycuszkami a dokładnie z brodawkami.I nie wiem co mam z tym "fantem" zrobić.
Brodawki mam normalne,czyli nie pogryzione i nic z tych rzeczy ale przy każdym przystawieniu małego do cyca to jest taki ból...że KLĘKAJCIE NARODY:szok::szok::szok: Macie jakiś pomysł co z tym zrobić żeby przestało tak boleć??? Myślałam że brodawki bolą jak są "pokaleczone" a u mnie czegoś takiego nie ma a bolą jak chle....a.Pomyślałam że z czasem się zahartują a tu lipa:eek::eek:

Cyśka o kurcze:eek: dziwne zjawisko, chociaż może to normalnie, nie wiem nie znam się, ale też myślałam że brodawki bolą jak są poranione. Czyli Ciebie boli coś w środku, kanaliki czy coś? szukałaś po necie co to może być?

a mnie boli ta pie....na głowa cały dzień.....moja mama zaraz wraca z pracy to ją poprosze o masaż, zazwyczaj pomaga, już szlak mnie trafia, od wczoraj taki tępy ból mnie męczy:crazy:

:zawstydzona/y: no mam :zawstydzona/y: mam :zawstydzona/y: urodzona 03.02 o godz.00.05 ;-)

Dziewczyny!!! chętne do współpracy, to do dzieła i sprężać się na 3 lutego :)

blair ;) no Twoja malutka się pospieszyła. A o której godzinie Ty się urodziłaś?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry