kitek81
Fanka BB :)
qrcze Suzi, ale nieszczęście, ale mi ciśnienie podskoczyło ! to co Wy musicie czuć ?! współczuję :* ale moze Wam się poszczęści i złapią złodzieja !! niech mu łapy poschną :/ nam na wiosnę zeszłego roku włamali się do samochodu i niewiele co zabrali, więcej szkód przez samo zbicie szyby, ale złodziei złapali (nieletnich) i ani zwrotu za koszty ani kary dla młodych-sąd kazał założyć indywidualne sprawy rodzicom, ale my mieliśmy o tyle szczęście że było więcej włamań w mieście, więc szybko ich złapali !! oby Wam się też tak udało, tylko żebyście odzyskali auto lub pieniądze !! trzymam kciuki !!
muszę pomyśleć co na obiad, ale jakoś na nic nie mam ochoty, na jutro pewnie jakąś zupkę zrobię, bo na 15:30 idę do gina i na ktg to chłopaki zupą się sami obsłużą, a dziś zobaczę co mam w zamrażalce, bo muszę opróżniać, bo na weekend planuję umyć lodówkę
muszę pomyśleć co na obiad, ale jakoś na nic nie mam ochoty, na jutro pewnie jakąś zupkę zrobię, bo na 15:30 idę do gina i na ktg to chłopaki zupą się sami obsłużą, a dziś zobaczę co mam w zamrażalce, bo muszę opróżniać, bo na weekend planuję umyć lodówkę