reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Galwaygirl, ja po prostu przestanę odbierać telefony ;p pod pretekstem, że leżę w izolatce i uprawiam jogę!

Magdabb te tel. są straszne, jak mi teraz dzwonią, to co dopiero będzie jak będę w 39 tc i nadal nic.... wyłączę na amen komórkę.

a co do kasy, to ja trzymam całą, ale nie pytajcie jak to się stało, bo sama nie wiem hehe w każdym razie jestem dobrą gospodynią ;p

Trina fajnie, że się zameldowałaś:) zdrowia życzymy Twojej mamie:)

Krisowa - Matko karmiąca pełną gębą/a raczej piersią ;)
trzymam za Was kciuki żebyście się nie poddawali w niczym i żeby codzienność nie sprawiała Wam żadnych trudności:)

Dee ja dokładnie tak samo, jak chodzę, to mam wrażenie, że albo zaraz ze mnie chlusną wody, albo mały wyjdzie:/ najlepiej mi jednak jak siedzę, bo noce są dalej tragiczne ze względu na ból bioder, chociaż tyle poduch wkładam między nogi, że prawie jak na wyciągu ;p

Edyta, ja zapomniałam małżowi powiedzieć żeby mi śmietanę kupił do tej pomidorówy bo i ja chciałam taką kwaśniejszą:/ i wyszło takie byle co:/ ale zjedzone:D aha i u mnie musi być makaron, bo ja nie znoszę z ryżem ;p
a pomidorówę zagęszczam 3-4 łyżeczkami mąki, wsypuję mąkę do małego słoiczka po jakimś starym koncentracie, wlewam trochę wody i zakręcam i potem trzęsę tym słoiczkiem żeby się zmieszało, zawsze szybciej i nie ma grudek, niż tak jak moja babcia robi w kubku i łyżką rozgniata:/ a jak zupa ma być ze śmietaną to do tego słoiczka wkładam śmietanę i wszystko mi się wymiksuje i nie ma wtedy żadnych grud ani nic:D

reklama
Krisowa cały czas trzymam za Was kciuki, by Twój Adaś rósł, by wszystkie wizyty u lekarzy były tylko formalnością i by każdy dzień był coraz lepszy jeśli chodzi o karmienie piersią.

Flower, M85 czekamy na dobre wiadomości.

A mi się coś popitoliło, wcześniej jadłam niezbyt wiele a gdzieś od tygodnia jem co mi wpadnie w ręce. Dziś przez to nabawiłam się zgagi :crazy: A tak za mną chodzi deser lodowy od Kandulskiego z gorącymi malinami :szok:

M85, Flower trzymam za Was kciuki, oby wszystko było ok !!

Krisowa wszystkiego najlepszego dla Adasia z okazji skończonego 1 miesiąca życia :) ucałuj go ode mnie :* super, że już możesz karmić swoim pokarmem :)

Ani, to ja tak mam od kilku dni na torcik bezowy od Sowy, wczoraj mamie wspominałam, że bym go zjadła i obiecała, że mi kupi, pamiętam, że jak byłam w ciąży z synkiem, to specjalnie z Ciechocinka wiozła mi prawie 500km do Jarosławia to ciacho, ale mi wtedy niespodziankę i radość tym zrobiła-teraz też już nie mogę się doczekać i mam ślinę do pasa :-p

krisowa - wszystkiego naj dla Adasia:) niech rośnie zdrowo:)

tak piszecie o tym jedzeniu..ja dzisiaj postanowiłam upiec bułeczki pszenne cebulowe, właśnie ciasto wyrasta wiec może na kolacje będą cieplutkie prosto z pieca;)

i zauwazyłam, ze od paru dni nie mam zgagi:rofl2: i chyba mi się brzuch trochę obniżył:)

hello
ja sie leniwie witam z wami:) u mnie nadal nic... juz zmeczona jestem tym czekaniem, a nie wspomne o tych tel:/ juz mnie draznia...
OLCIA-"Ps kocham cie" to jeden z moich ulubionych filmow:) i zawsze na nim rycze:pp
milego dnia!!
ja mam ciąże starszą o niecały tydzień i do mnie też ciągle ktoś dzwoni i się pyta kiedy urodzę? już mnie to tak wku***a że mam ochotę na nich nakrzyczeć.

reklama
Postanowiłam się z Wami przywitać, gdyż coraz bardziej zaczynam wątpić w to, że jednak będę styczniówką .... Mój synuś ma chyba inny plan i będę lutową styczniówką :-D Wiele z Was też jest na końcówce... Jak Wam mijają te dni oczekiwania?? Widzę, że telefony już męczą :baffled:

Do góry