TYnka trzymam kciukasyyyyy
WeronikaMundat kochana mi od poczatku ciazy dolega nocny katar i jedyne od czego moge spac to zapuszczanie soli fizjologicznej,mam nadzieje ze szybko Cie pusci buziakiiiii
Magdabb ty kochana dzis mialas pyszna pizze a moja mama mnie rozpieszcza i dzis mialam wkoncu mamusie pierogi ruskie z maselkiem yummy
Lady87 kochana ty sie niczym nieprzejmuj takie juz nasze uroki ciazy pod koniec jeszcze pare dni i ze sie z bedziemy tulic dzidziulki nasze lacze sie z taba w bolu,ja to w srode sobie zazyczylam pierogi z kapusta i grzybami bo juz od czwartku bedziemy sie pilnowac bo cesarka, a co do twojej kruszynki toz to malutka dzidziaaaa a mezus napewno sie cieszy tylko w duszy a jak ujzy wasze malenstwo to zwarjuje na punkcie dzidziii
Dee a to macie zimno -23 to bardzo zimno u mnie +4 i narzekam ze zimno chyba grzesze,co do relacji z mezem widze ze u ciebie to samo co u mnie tez lata pracy abysmy umieli ze soba rozmawiac i dzielic sie swoimi uczuciami choc tak jak mowisz na poczatku bylo bardzo ciezko
OlciaLolcia ty to bidulko sie nacierpisz a powiedz bo nie mam kiedy czytac pozostalych dni jak tam Byly byly i jak sprawa z ojcostwem to chyba to musialas zalawiac w usc tak?juz niepamietam
Mama Niki no widzisz a moj Leonek mamusi spatal figla i cesarka buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cheuette trzymam kciukasy aby to byly te skurcze i bys szybko mogla tulic swoja kruszynke
Ani83 ale mialas super pyszny obiadek yummy
Cyska ale fajnie ze cieszy Cie macierzynstwo i tak powinno byc prosze ucalwac od nas swoj skarbek rosnijcie zdrowoooo
Dagrag powiem Ci ze ja sie strasznie ciesze ze mam mame do pomocy bo jak teraz ta cesarka wypadla to chyba tu sama w angli bym sie poplakala zbez nikogo doswiadczonego przy boku
Gieniusia a powiedz mi kochana to lepiej zeby lozeczko bylo przy oknie czy nie jakas nieroztargniona jestem prosze wytlumacz mi?
troszke was podczytalam jak mama moja jest to jakos tak chce z nia pobyc pogadac a i tak tesknie za wami
im blizej mojej daty czwartkowej tym bardziej mam stresika ale ciesze sie ze juz moja kruszynke zobacze no nic kochane mykam spac buziolkiiiiii wyspanej nocki wam zycze