Czesc Dziewuszki!
kitek81 moje dzieci lubia sie rodzic w weekend to tak w razie czego jestem przygotowana. Lepiej by bylo w ten bo w nastepny czwartek i piatek dzieciaki maja szkole tylko do 11 i bedzie problem co z nimi zrobic jakbym byla w szpitalu.
Suzi ja tez mam bardzo realistyczne sny i takie durne, ze nie wiem skad mi sie biora. Dzisiaj mi sie snilo, ze SZLAM autostrada bo byl straszny korek i zobaczylam, ze to ktos potracil psa i krwawil z nogi i jakas laska sie zatrzymala i sie ja pytam czy zabierze go do weterynarza a ona chciala mi wozek zabrac. Bo wogole to juz z wozkiem szlam.
Ja tez mialam kamien usuwany 2 miesiace temu ale nie zauwazylam zeby mi jakos specjalnie dziasla krwawily. Tylko jak powiedzialam mojej dentystce, ze jestem w ciazy to cos delikatniejszego uzyla.
Kurcze ja sie dopisuje do nieprzespanej nocki. Ale ja wojne prowadzilam.
Zasnelam normalnie i jak sie na 2 siku obudzilam o 5 patrze a Mr. Tomasz spi sobie w najlepsze w lozeczku. Kocyk nic mu nie dal, jeszcze lepiej bo bardziej mieciutko. No i tak z nim walczylam do 7.
Ja go z lozeczka, on pomruczal cos pod nosem, odczekal 5 minut i z powrotem. Juz zakrylam te lozeczko deska do prasowania i koszykami a on dalej (uwielbia spac w koszykach). No to w koncu M wymyslil i garki poustawialam i jak wskoczyl i te garki zabebnily to sie w koncu odparampal od lozeczka.
Boze jakie uparte te kocisko. Bunia jest zupelnie inna, tez ciekawska ale jej sie raz powie: "nie" i rozumie a to rude bydle takie uparte, zawsze musi postawic na swoim. Zeby taki slodki nie byl to bym go za drzwi normalnie.
Macie tu mojego Tomcia:
OK musze leciec na usg i pozniej mam cala tyrade sklepow, bankow, urzedow itp.
Sprawdze na wieczor co sie urodzilo.