reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Chouette- z bodziakami to wiesz, są elastyczne :-)ale spodnie są ach... a 25zł kosztują, to nie majątek a właśnie motywacja będzie :-D
magdabb- jeżeli mi kręgosłup tyłkiem nie wyjdzie dzisiaj, to biorę się za przysiady!!
laugh.gif

reklama
magdab to i ja od dzisiaj trzaskam przysiady! oby mi tylko kolana od tego nie trzasły :)))
olcia body może i rozciągliwe ale jak wystaje brzuszek to nie wygląda dobrze więc jeszcze większa motywacja, chyba jutro sama się przejdę do jakiegoś ciuchlandu i też sobie zakupię MOTYWACJĘ do schudnięcia:)

choulette no to nie fajnie, pewnie miałaś nadzieję że poród tuż tuż, wywoływanie nic fajnego podobno. Gdzieś czytałam że chyba olej rycynowy wypity z sokiem przyspiesza poród bo wywołuje przeczyszczenie a przy okazji skurcze macicy, no i bezpieczny dla dziecka. Nawet lekarze polecają koło terminu spróbować....nie wiem, ja mam mieszane uczucia, chyba sama bym nie spróbowała ale jak masz ochote to mozesz poczytać o tym

magda ojj nie dam rady robić przysiadów, moje biedne nogi już mnie ledwo noszą:-p wstać z kucków to prawdziwy wyczyn

tynka, olcia jak nie przyspieszymy porodu to chociaż dupki będę jędrne :)

Vanilla też gdzieś coś czytałam o tym oleju ale mnie to jakoś nie przekonuje, jak na razie stawiam na ćwiczenia fizyczne.
U mnie faktycznie może byż przesunięcie o jakiś tydzień bo owulację miałam w drugiej połowie cyklu, podczas którego zaszłam w ciążę. Jak na razie jestem na luzie, zobaczymy co napisze 3 lutego :)

jak Was ruszy po tych przysiadach to też sie zmuszę:-D haha żeby uwierzyć trzeba zobaczyć:tak: dziś mam wyjątkowego lenia, więc dziewczynki zdaję się na Was

reklama
szalone, co Wam tak się spieszy, rozumiem, żeby dzidzie zobaczyć, ale potem zatęsknicie nie raz za ciążą i żeby dzieć wrócił do brzuchola;-)
mi tam się nie spieszy, "ja poczekam-mam czas"-jak w tej reklamie:-p
dziś miałam leniuchować ale poszłam do mamy, tzn mąż mnie zawiózł, samej by mi się nie chciało iść do niej taki kawał, poszłyśmy za to do Taty na cmentarz, ale szybko wracałyśmy, bo niby słońce śliczne, ale było zimno i wiało :/ potem na szczęście mąż też mnie zabrał od niej do domciu, później poszłam po młodego do przedszkola, bo M miał znów urodziny w pracy, ale chyba to jego ostatnia impra, bo jak go nie ma i wiem, że sobie strzeli kielicha, to się martwię, ze poród się zacznie i kto mnie wtedy zawiezie ??!! dziś auto też odebrane z warsztatu, więc jakby co mam czym jechać ;-)
później stałam nad naleśnikami, ale nasmażyłam podwójną porcję, zeby zostało na jutro, dziś zjedliśmy na słodko, a jutro zrobie wytrawne mniam mniam już nie mogę się doczekać:rofl2:
idę chyba zaraz do wyrka, zobaczę, może coś ciekawego znajdę w tv
miłej nocy
do jutra
trzymam kciuki za ćwiczenia-ciekawe czy u któreś poskutkują :>

Do góry