reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Weronika Mudant- u mnie jest to samo... :biggrin2:
betibeti- Ale masz super mężczyzn w domu... W przyszłości synowe powinny Cię po stopach całować, że takie Skarby wychowałaś
Susi.- U mnie też pogoda dobijająca... Dobrze, że nie muszę z domu wychodzić :biggrin2:
renatka.wawa- wytrzymaj jeszcze troszeczkę, bo to za wcześnie jakby nie było!! do łóżka marsz :-)
myszka2829- hehe każdemu się zdarzyć może :-D ja jak jeszcze w Anglii byłam, to smażyłam placki i zamyśliłam się jakoś i włączył mi się alarm przeciwpożarowy hehe straż przyjechała, a ja biedna taka, to moje początki były i nie umiałam się z nimi dogadać :-D były wraca z pracy, patrzy a ja stoję pod domem, tu straż haha masakra :-D
Antila- Ja dziękuję Bogu za mojego dentystę :-) nie dość,że wszystkie zęby mi porobił plombami światłoutrwardzalnymi na koszt firmy, to jeszcze skubany wygląda jak ten "siedzę na koniu:-D". Ogólnie od początku ciąży trafiam na zajebistych ludzi... :-p
ani83- leginsy mi już tak obrzydły, że chyba nigdy tego już na tyłek nie założę :-p
kacha10- jak nie po kilka :-p ach te emocje :-D
U nas nocka spokojnie, wstawałam tylko na siusiu. Przed spaniem zażyłam jednak tą nospę, bo cały dzień brzuszek się stawiał strasznie... Na wizytę idę jutro, przepisałam się z czawartku. Teraz znowu zaczyna pobolewać, twardnieć... Ajajaj :-p ciekawe co to będzie

Załączniki

• 324526_10150476201486292_96008821291_9036602_1937030535_o.jpg
    324526_10150476201486292_96008821291_9036602_1937030535_o.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
reklama
Witam!

Długo mnie nie było i nie ma szans na nadrobienie zaległości... hehe tyle piszecie... rzuciłam okiem na kilkanaście ostatnich stron i widzę że nawet nieźle się trzymacie:D

U nas nic się w sumie nie dzieje... W nocy nie mogę spać, w dzień jestem rozdrażniona. Rano znalazłam na wkładce dużo czegoś co wyglądało jak wydzielina, tylko że kremowego koloru i dużo więcej... myślicie, że to może być ten czop śluzowy????

miłego dnia wszystkim!!!

betibeti - super masz chłopaków, musisz być bardzo fajną mamą bo ktoś ich na takich wychował:) pogratulowac;)

też jestem ciekawa co u Sonki i Munie...

moja noc dzisiaj dla odmiany była niefajna....zwykle nie wstaje w nocy na siku lub ewentualnie raz a dzisiaj chyba 4 razy, do tego brzuch miałam taki ciężki, twardy, młoda siedzi chyba tak nisko że ledwie chodzę....miałam lekarza na 13 ale przełożyłam na później bo nie dam rady prowadzić i muszę jechać z mężem a On dopiero koło 15 może.

Denerwuje się czy wszystko w porządku itd....tak już teraz mam że te wizyty mnie bardziej stresują a po nich jest na szczęście lepiej bo okazuje się, że ok:)

Jejku , jejku ja tylko na chwilę i zmykam znowu do łóżka.... :-( Rozebrało mnie. Boli mnie brzuch w jednym miejscu nad pępkiem...tak aż pali jak ocieram, albo kicham.... wrrr. Noc tragiczna (ja to co godz,pół na siku wstaje tak mały mi uciska), z resztą jak każda od dwóch ostatnich miesięcy... Zdrówka dziewczyny bo pogoda paskudna...

betibeti - twoje chlopaki Ciebie denerwuja czasem, a nam za kazdym razem humory poprawiaja :-D
okcialolcia- moj m ostatnio ogladal te obrazki i sie smial ze pewnie bedzie nas to dotyczylo.
flower- ja mam to samo z biodrami, masakra w nocy jakas, co do wyjscia ja bym musiala wyjsc ale mi sie tak nie chce!!!!
musze sie rozkrecic ,zaczne od prania i zrzucenia z siebie pizamki :-) a pozniej zobaczymy.
Co do chrzestnych, mamy dwojke przyjaciol(malzenstwo) na dobre i na zle.
Niby to z mojej strony znajomi,ale mo m tak sie zaprzyjaznil z mezem mojej przyjaciolki, ze jak jeden do drugiego dzwpni to mowie ze kochanka dzwoni.Dzien bez rozmowy u nich jest dnim straconym :-D gorzej niz baby.Wiec jak rodziny by nam juz brakowalo to moge ich poprosic,ale juz mi ich zal bo to tacy zloci ludzie ze chyba juz po 5 chrzesniakow maja.
Sonka,Munie piszcie jak tam..

Ostatnia edycja:
zebrałam się do tego miasta, i się cieszę bo ruszyłam 4 litery:-D w tamtą stronę spacerkiem, do domu podjechałam autobusem bo oczywiście nakupowałam carów:-p weszłam do rossmana kupiłam jeszcze 2-pak chusteczek, i krem na każdą pogodę. Kupiłam stanik z atlantica za 14 zł. super jest, bo w obwodzie dopasowany a miseczki lekko luźne więc prawie będzie na karmienie:-D on nie do karmienia ale można odgiąć miseczki bo delikatnie tylko utwardzane.

Nie wiem czy Wy też tak macie ale przez ten brzuch to te wszystkie staniki z fiszbinami do szału mnie doprowadzają, dlatego na razie chodzę w miękkich ale później trzeba bedzie te z fiszbinami żeby po karmieniu piersi nie wyglądały tak VV:eek:

noo pudełeczko na mydełko, chusteczki odświeżające.....same paści:rofl2:

aaa teraz planuję sprzątanko, jakoś energia mnie rozpiera

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

Mitra, stooo lat Duzo szczescia, pomyslnosci :) :-D

Sonka, Munie Trzymam mocno kciuki :tak:

Ja wczoraj po wizycie, czekam na wyniki, Nadia znow w nocy wymiotywala a teraz strasznie zmierzla jest placze czepia sie krzyczy wymusza ... Swiat mi sie wali Tak sie czuje Nie mam sil do zycia doslownie :sad::sad::sad:

Musze podczytac co nieco, poodpowiadac ... Teraz Nadin sie polozyla Mam nadzieje ze jak wstanie bedzie miala lepszy humorek,

Do góry