reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Weronika Mudant- u mnie jest to samo... :biggrin2:
betibeti- Ale masz super mężczyzn w domu... W przyszłości synowe powinny Cię po stopach całować, że takie Skarby wychowałaś
Susi.- U mnie też pogoda dobijająca... Dobrze, że nie muszę z domu wychodzić :biggrin2:
renatka.wawa- wytrzymaj jeszcze troszeczkę, bo to za wcześnie jakby nie było!! do łóżka marsz :-)
myszka2829- hehe każdemu się zdarzyć może :-D ja jak jeszcze w Anglii byłam, to smażyłam placki i zamyśliłam się jakoś i włączył mi się alarm przeciwpożarowy hehe straż przyjechała, a ja biedna taka, to moje początki były i nie umiałam się z nimi dogadać :-D były wraca z pracy, patrzy a ja stoję pod domem, tu straż haha masakra :-D
Antila- Ja dziękuję Bogu za mojego dentystę :-) nie dość,że wszystkie zęby mi porobił plombami światłoutrwardzalnymi na koszt firmy, to jeszcze skubany wygląda jak ten "siedzę na koniu:-D". Ogólnie od początku ciąży trafiam na zajebistych ludzi... :-p
ani83- leginsy mi już tak obrzydły, że chyba nigdy tego już na tyłek nie założę :-p
kacha10- jak nie po kilka :-p ach te emocje :-D
U nas nocka spokojnie, wstawałam tylko na siusiu. Przed spaniem zażyłam jednak tą nospę, bo cały dzień brzuszek się stawiał strasznie... Na wizytę idę jutro, przepisałam się z czawartku. Teraz znowu zaczyna pobolewać, twardnieć... Ajajaj :-p ciekawe co to będzie

Załączniki

• 324526_10150476201486292_96008821291_9036602_1937030535_o.jpg
    324526_10150476201486292_96008821291_9036602_1937030535_o.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Witam!

Długo mnie nie było i nie ma szans na nadrobienie zaległości... hehe tyle piszecie... rzuciłam okiem na kilkanaście ostatnich stron i widzę że nawet nieźle się trzymacie:D

U nas nic się w sumie nie dzieje... W nocy nie mogę spać, w dzień jestem rozdrażniona. Rano znalazłam na wkładce dużo czegoś co wyglądało jak wydzielina, tylko że kremowego koloru i dużo więcej... myślicie, że to może być ten czop śluzowy????

miłego dnia wszystkim!!!

betibeti - super masz chłopaków, musisz być bardzo fajną mamą bo ktoś ich na takich wychował:) pogratulowac;)

też jestem ciekawa co u Sonki i Munie...

moja noc dzisiaj dla odmiany była niefajna....zwykle nie wstaje w nocy na siku lub ewentualnie raz a dzisiaj chyba 4 razy, do tego brzuch miałam taki ciężki, twardy, młoda siedzi chyba tak nisko że ledwie chodzę....miałam lekarza na 13 ale przełożyłam na później bo nie dam rady prowadzić i muszę jechać z mężem a On dopiero koło 15 może.

Denerwuje się czy wszystko w porządku itd....tak już teraz mam że te wizyty mnie bardziej stresują a po nich jest na szczęście lepiej bo okazuje się, że ok:)

Jejku , jejku ja tylko na chwilę i zmykam znowu do łóżka.... :-( Rozebrało mnie. Boli mnie brzuch w jednym miejscu nad pępkiem...tak aż pali jak ocieram, albo kicham.... wrrr. Noc tragiczna (ja to co godz,pół na siku wstaje tak mały mi uciska), z resztą jak każda od dwóch ostatnich miesięcy... Zdrówka dziewczyny bo pogoda paskudna...

betibeti - twoje chlopaki Ciebie denerwuja czasem, a nam za kazdym razem humory poprawiaja :-D
okcialolcia- moj m ostatnio ogladal te obrazki i sie smial ze pewnie bedzie nas to dotyczylo.
flower- ja mam to samo z biodrami, masakra w nocy jakas, co do wyjscia ja bym musiala wyjsc ale mi sie tak nie chce!!!!
musze sie rozkrecic ,zaczne od prania i zrzucenia z siebie pizamki :-) a pozniej zobaczymy.
Co do chrzestnych, mamy dwojke przyjaciol(malzenstwo) na dobre i na zle.
Niby to z mojej strony znajomi,ale mo m tak sie zaprzyjaznil z mezem mojej przyjaciolki, ze jak jeden do drugiego dzwpni to mowie ze kochanka dzwoni.Dzien bez rozmowy u nich jest dnim straconym :-D gorzej niz baby.Wiec jak rodziny by nam juz brakowalo to moge ich poprosic,ale juz mi ich zal bo to tacy zloci ludzie ze chyba juz po 5 chrzesniakow maja.
Sonka,Munie piszcie jak tam..

Ostatnia edycja:
zebrałam się do tego miasta, i się cieszę bo ruszyłam 4 litery:-D w tamtą stronę spacerkiem, do domu podjechałam autobusem bo oczywiście nakupowałam carów:-p weszłam do rossmana kupiłam jeszcze 2-pak chusteczek, i krem na każdą pogodę. Kupiłam stanik z atlantica za 14 zł. super jest, bo w obwodzie dopasowany a miseczki lekko luźne więc prawie będzie na karmienie:-D on nie do karmienia ale można odgiąć miseczki bo delikatnie tylko utwardzane.

Nie wiem czy Wy też tak macie ale przez ten brzuch to te wszystkie staniki z fiszbinami do szału mnie doprowadzają, dlatego na razie chodzę w miękkich ale później trzeba bedzie te z fiszbinami żeby po karmieniu piersi nie wyglądały tak VV:eek:

noo pudełeczko na mydełko, chusteczki odświeżające.....same paści:rofl2:

aaa teraz planuję sprzątanko, jakoś energia mnie rozpiera

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

Mitra, stooo lat Duzo szczescia, pomyslnosci :) :-D

Sonka, Munie Trzymam mocno kciuki :tak:

Ja wczoraj po wizycie, czekam na wyniki, Nadia znow w nocy wymiotywala a teraz strasznie zmierzla jest placze czepia sie krzyczy wymusza ... Swiat mi sie wali Tak sie czuje Nie mam sil do zycia doslownie :sad::sad::sad:

Musze podczytac co nieco, poodpowiadac ... Teraz Nadin sie polozyla Mam nadzieje ze jak wstanie bedzie miala lepszy humorek,

Do góry