reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Witam
Od wczoraj boli mnie brzuch mały tak kopie i szaleje.Do tego zauważyłam że brzuch mi się opuścił:tak:
Chyba muszę spakować torbę do szpitala bo jakoś mam takie dziwne przeczucie.
No nic zmykam,później zajrzę.
Ciekawe ja dziewczyny?

reklama
ratunku !!!!!:-) poczułam u góry spalenizne..słyszę wyciąg włączony.....hm.....co to może być?

syn pomylił palniki zamiast pod czajnikiem gaz pod patelnią podpalił....drugi w tym czasie słuchał muzyki przez słuchawki...a ten co miał robić herbatkę poszedł do piwnicy :-D wesołooo a ja kazałam zamknąć dezwi od sypialni wywietrzyc dom ...sytuacja opanowana...prponują mi kawke albo herbatke jak myślicie zgodzić się??;-)

betibeti daj im szanse, poczatki w kuchni sa dosc trudne :-D jak ja grzalam sobie serdelki to sasiedzi chcieli straz wzywac ;-) bo zagadalam sie z kolega a serdelki sie grzaly dalej :-D efekt byl taki, ze serdelkow nawet moj pies nie chcial powachac, a garnek poszedl na zlom :-D

Ech ja znowu tylko 3 h w nocy spałam, czyżby organizm przygotowywał się do nieprzespanych nocy z maluszkiem?
Betibeti liczą się chęci zgódź się na herbatkę najwyżej znowu przewietrzycie mieszkanie;-):-D
Magdabb ja tam sytuacja?
Krisowa a ja myślałam, że od początku ciąży byłaś pod dobrą opieką tyle badań, konsultacje:zawstydzona/y:
Ja wczoraj zaliczyłam stomatologa, bo ukruszył mi się ząb trzeba było wymienić całą plombę no i trochę pieniążków poszła, bo na Nfz tylko plomby chemoutwardzalne a ja chciałam lepszą. Jutro idę drugiego zęba leczyć, bo na wierzchu tylko przebarwienie, ale chyba w środku coś się dzieje:baffled:

Betibeti przynajmniej szybciej Ci czas mija leżąc gdy masz tak wesoło ze swoimi chłopakami.

Munie, Sonka_86 co u Was? Niecierpliwie czekamy na wiadomości.

Coraz mniej ubrań zwłaszcza spodni jest mi dobra. Wszystko dusi, drażni. Najlepiej mi w koszulce nocnej :-p No ale tak nie wypada między ludzi. Musiałam przeprosić się z leginsami.
U mnie dziś mroźno ale słonko wychodzi, może ten dzień najgorszy nie będzie.

Ja dziś też miałam ciężką noc, w sumie zasnęłam nad ranem...
Od rana myślę o Munie i o Sonce mam nadzieję ze dziewczęta się odezwą chwaląc się zdrowymi Maluszkami!
Betibeti oj masz wesołą ekipę:) Daj im jeszcze szansę - niech Ci dogadzają;) ja tam na herbatkę zgodziłabym się od razu!

czesc wszystkim.ja im blizej porodu to czuje sie fizycznie lepiej.wczoraj troche chwilami pobolewalo mnie podbrzusze.natomiast psycha mi troche siada.spi mi sie tez coraz lepiej.moj maly cala noc chyba spi ze mna bo przez cala ciaze wogle go nocami nie czuje a wstaje co godz. na siusiu.zaczyna dopiero sie ruszac nad ranem.pewnie jak juz jest glodny, to daje mi znac zebym cos zjadla.
luty idzie duzymi krokami i niezly wysyp naszych dziedziaczkow bedzie. pewnei codzienie ktoras z nas bedzie na porodowce.

reklama
witam!

oj betibeti jak z raz czy dwa czegos nie przypala to sie nie naucza :-D wiec cierpliwie czekaj az sie chlopaki wyrobia!

moja noc srednia! juz nawet wstawanie mnie dzis nie denerwowalo ale za to bol bioder! i z jednej i z wdrugiej strony!!!!!

Vanilia widze ze ten sam dylemat z wyjsciem! Niby bym chciala bo czuje ze w domu jajo zniose, ale jak spojrze za okno jak mokro a ja tylko buty takie co po 2 min beda mokre w srodku to sie odechciewa! No a po za tym m krzyczy na mnie jak wychodze a slisko jest ze sie wywale gdzies :-) wiec chyba jednak zostaje mi tel i znalezienie jakiejs chetnej osoby ktora mnie odwiedzi :tak:

No a dziewczynki maja pewnie juz swoje dzidzie to teraz najwazniejsze i do nas napisza jak wyjda!

Do góry