reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

kobitki wciągnęłam się do tych seriali..ale i dobrze leże w sypialni u góry z laptopem..i ogladam na kinomaniak.pl wykupiłam pakiet z 7 zł z vat i mi śmigają..

Munie jak to rodzisz a nie czułaś? mateczko..byłaś u gina...? powodzenia kochana

ja tak jak ty nie mam juz miejsca w środku..dotykam dłonią..to zaraz mały reaguje...jak ja bym chciała wytrzymać.....kolejny dzień się kończy ufffff:cool2:

reklama
Mitra najserdeczniejsze życzenia urodzinowe:-)
Munie Sonka trzymam za was kciuki
Lady bardzo współczuję, oby mężowi udało się coś szybko znaleźć
Arli J nas problem chrzestnych omija, bo nie chrzcimy małych dzieci;-)
Krisowa 2200 ti już ładny wynik:-)
Mama o jak fajnie, że już masz necik:tak:
Olcia te stawki i kryteria w MOPSIE są nienormalne:angry:

Flower ojj my też mamy problem z chrzestnym. Ja mam jedną siostrę i m też jedną. Teraz chyba poprosimy męża siostry m.....deficyt facetów w rodzinie

Hejka mamunie

Wizyta połoznej jak najbardziej udana.Z małym wszystko oki,także spokojna jestem.Powiedziała że nie ma potrzey codziennego kąpania,bo mały jest wcześniakiem i ma bardzo delikatną skórkę i lepiej bedzie jak będziemy go kąpać co drugi dzień.A w te dni co nie będzie kąpany,przetrzeć mu tylko wszystkie zagięcia i fałdki wodą z płynem do kąpania.I tak dziś właśnie mamy zamiar zrobić.
Musze zapisać go jutro do pediatry na pobranie krwi w 4tyg życia i wziąć skierowanie do ortopedy(między 6 a 7 tyg.) a no i w 6tyg na kolejne palnowe szczepienia znów.

Pisałyście tutaj coś o oczyszczaniu się organizmu ptrzed porodem.To powiem Wam że ja dzień przed porodem tzn w poniedziałek ciągle latałam na kibelek i się wypróżniałam. Śmiałam się do mojego m wtedy że podobno przed porodem się organizm bardzo często oczyszcza i możde mnie to dopadło...a w nocy mi już wody odeszły.To może i coś w tym jest.:-D:-D A poza tym jak mi już wody w domu odeszły, to spokojnie się jeszcze wykąpałam, ogoliłam tu i ówdzie i mnie wtedy też jeszcze raz nieźle przeczyściło:baffled:.Na szczęście głowę myłam dzień wcześniej:-D

Krisowa - bardzo się cieszę że Adaś przybiera na wadze.Silny z niego chłopczyk.I czekamy na zdjęcia oczywiście:tak::-D:tak::-D
A mój mały smacznie śpi i tak mi go szkoda budzić...a trzeba go trochę "przemyć" przed snem.

no właśnie tak z tymi chrzestnymi różnie.....wolałabym z rodziny bo to jednak wiele lat i nasza rodzina się fajnie trzyma ale jest malutka i mało męska;)....
Flower to faktycznie Wam obrodziło w te siostry:) a mają chociaż te siostry męzów czy partnerów ?

a tak jeszcze sobie myślę od jakiegoś czasu....że jednak inaczej przeżywam tą ciążę niż pierwszą...wtedy z góry zakładałam, że na pewno wszystko ok, że na pewno zdrowe, nawet myśl mi inna nie przeszła przez głowę...na usg czekałam z ekscytacją że zobaczę dzidziusia...teraz bardziej się denerwuje, tak psychicznie bardziej się martwię czy będzie zdrowa, na usg czekam w bezzdechu na pierwsze słowa lekarza że jest ok i wtedy ulga...denerwuje się tymi wizytami....wręcz nie lubię ich przed, potem jest git ale kosztują mnie więcej nerwów.....na trzecie chyba nie zdecyduje się chociażby z tego względu, że psychicznie by mnie to wykończyło....

cyśka- Jak ja Ci zazdroszczę... Też już bym chciała swojego Smyka tulić... Zwłaszcza w taki dzień jak dzisiaj... Nie dość, że cholercia brzuszek boli, to chodzę i wyję cały dzień, jak opętana :baffled:
Flower- Ja też mam problem z chrzestnymi, bo od ojca Juniorka nikogo brać nie będę... A z moją rodziną różnie bywa. Zdecydowałam się na jednego wujka, to się okazało, że bierzmowania nie ma :-D

dagrab, Weronika Filmy online za darmo, Seriale online po polsku - Seans Online inny silnik odtwarzania, nie megaupload, właśnie znalazłam, jeszcze nie testowałam

Arli a może bliscy przyjaciele? Mój chłop właśnie jest chrzestnym swojego kolegi, bo się bardzo kumplowali, dzwonią do siebie co jakiś czas, widzimy się ze 2 razy w roku. Albo zostaje daleka rodzina. Bo wiesz połówki naszych najbliższych, niestety, czasem rzecz nabyta, która się spyla...

Ostatnia edycja:
Munie w takim razie już dzis trzymam kciuki:)

ArliJ też będzie u nas problem z chrzestnymi bo rodzeństwa sporo ale od mojej strony rodziny kiepsko z świadectwem żywej wiary - brat się rozwiódł (ale i tak jego była żona jest chrzestną pierwszego), siostra też nie bardzo... a drugiego brata nie chce prosić bo nie bardzo się z nim dogaduję. Od męża strony nie ma problemu bo rodzina duża i praktykująca ale chciałabym też kogos od siebie. Ja jako 4 dziecko w rodzinie mam za chrzestnych znajomych rodziców i kontaktu z nimi w ogóle nie mam. Raz od wielkiego dzwonu...

Plotkara / Gossip Girl - Sezon 5 Odcinek 2 [s05e02] Seriale Online - Seans Online to inna strona, link dla przykładu.
• Seriale Online z polskimi napisami za darmo bez limitu, megavideo, peb • Videomaniak.tv • i to też coś kolejnego
http://www.seans24.pl/ tu wczoraj oglądałam cały film, seriali nie, bo nie umiałam odtworzyć :zawstydzona/y:

http://zalukaj.tv/serial-online/53465/neither_here_nor_there.html

beti a jak się odtwarza na tym kinomaniak.pl? nie mogę znaleźć opcji odtwarzania :zawstydzona/y: znalazłam np tylko opisy o filmach, obsada, ale nic innego?

Ostatnia edycja:
reklama
U nas kiepskawo z tymi facetami!

Moja siostra (ktora najprawdopodobniej bedzie chrzestna) nie ma meza tylko faceta no niby cos o slubie mowia ale ja z nia mam rozne kontakty a po za tym z nia nigdy nic nie wiadomo i sie moze jeszcze rozmyslec wiec on na 100% nie bedzie!

Jedna siostra ema to jeszcze za mloda wiec odpada! Druga ma w sumie meza ale ja to wspolczuje osobiscie jego synowi ze kontakt ma z nim tak kiepski wiec nie bede go uszczesliwiac jeszcze moim dzieckiem!

No i w koncu ostatnia jeszcze nie mezatka ma bardzo fajnego faceta (i o nim myslimy powaznie jako o chrzestnym)! Tylko ze ona jeszcze sie nie zdeklarowala czy chce wziac z nim slub! On jak najbardziej chce a ona jeszcze sie wacha! No i ostatnio jak byla u mnie akurat sama to z nia pogadalam! Powiedzialam ze o tym myslimy ale zeby to nie byl jakis argument ze musi czy cos! Niech spokojnie pomysli ma jeszcze chwile! :-D Ucieszylo mnie to ze ona powiedziala ze jej facet napewno by sie bardzo ucieszyl! (dla nas jest on blizsza rodzina niz ten szwagier z papierkiem od ksiedza :-D) no i z ta siaostra widujemy sie duzo czesciej!

wiec narazie mamy zastoj ! zobaczymy jak sie sytuacja potoczy i wtedy bedziemy myslec co ewentualnie dalej!

Do góry