reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

teraz tak doczytuję wątek główny i widzę że kilka lutówek od paru dni nic nie pisze, może jednak weekend rozpoczął sezon porodowy

ja idę dalej leżeć na płasko, muszę przetrwać jeszcze te parę dni

reklama
Mitra, pisałaś że stawiasz się w szpitalu 31.01? rodzisz przez cc czy sn? ja miałam wstępnie date cc na 31.01, ale widac nie było mi dane dotrwać :(

Olcia, chyba założymy na forum klub kibica OlciLolci :) widzę ze ten bylybyly to co raz bardziej aktywny... tylko zeby pozniej nie bylo problemów jak się spotka z bylym i jakies bitwy :D

jeszcze sie okaze jak rodze , jak przyjadę ze skurczami to sprobuje SN.. w każdym razie mam obiecane ze wywoływać nie beda a ciazy nie moge przenosić wiec odpowiedz jest jasna.

Jejku co mi sie dzisiaj dzieje.
Poogladalam sobie pare filmikow na youtube z pozycjami do rodzenia bo nie chce zeby mnie znowu na plecach polozyli i rzeznie robili. No i byl calusienki porod, lacznie ze zblizeniem jak babka na kolanach rodzila. Pierwszy raz widzialam porod od tej drugiej strony.
No i teraz chodze caly dzien i rycze.
Nawet nie wiem w sumie czemu.
Porodu sie nie boje, bardziej bym chciala miec go juz "odpekanego".
Jejku jakie glupie te hormony...

Hej dziewczyny, u mnmie ciezko z wena i nadazaniem ... Zupa zrobiona zjedzona, poszlam sie przejsc sama Bo pogoda okrutna jest, 10 min spaceru i myslalam ze maly wyskoczy Tak ciazy mi juz na dole, pozniej poszlam spac Nadina nie usnela Tylko ogladala zakochanego kundla, ja uwielbiam bajki disneya a te najstarsze najbardziej :) pozniej sasiadka wpadla dziewczyny sie wyskakaly i wykrzyczaly Ojj glowe mamm pelna ale Nadina od razu poszla spac :) a teraz lezakuje bo znow mi ciezko i takie goraco mnie oblewa, pogoda depresyjna i chyba wlasnie ja mam, i dziennie jedno i to samo Jakie zycie potrafii byc nudne ahh i ohh i tak ciagle stekam, sama juz siebie nie moge sluchac Tak w ogole to takiego zimnego piwka bym sie napila Pol szklaneczki z sokiem malinowym Ojj jakie mam smaki :)))))

Munie to bedziemy zakladac to forum hahaha a co do niektorych lutowek to racja duzo sie nie odzywala troszke wiec trzymamy kciukiiiii
Sylcia007 aleee mi narobilas smakaaaa na piwkoo zimne i do tego grillll gdzies nad jakims jeziorkiem yummyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Pluszacze, ojj i grill no to teraz chyba nie usne :p takiego szaszlyczka z boczkiem cebulka i pieczarkami bym zjadla pieczona buleczka i piwo :))) mmm marzenie :) wczoraj kilka plackow zjadlam i myslalam ze wykituje :/ za tluste :///:/:/::/://////

reklama
Witam wieczorowa pora:)te hormony chyba wszystkim dokuczaja dzis bylam z moim m w centrum handlowym pochodzilismy z 30 minut i tak bylam padnietaze jak wyszlismy zaczelam ryczec jak jakas nienormalna moj sie pyta co jest???a ja sama nie wiem poprostu bylo mi ciezko jakos po 5 minutach zaczelam sie smiac a moj m patrzyl na mnie wzrokiem ktory mozna uznac za bezcenny:-Da ja w duchu sobie mysle dobra jestes Natalia:-)jeszcze tylko 10 dni do planowanego CC chyba ze moja coreczka sie zdecyduje szybciej opuscic swoj domek:-) w sumie to juz nie ma wiekszego znaczenia bo to prawie 38 tydzien wiec co by sie nie stalo jest juz gotowa na przyjscie na swiat ide lulu moze ta nocka bedzie lepsza od poprzedniej a wam zycze milego wieczorku buziaki:-)

Do góry