reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Pluszacze, ojj i grill no to teraz chyba nie usne :p takiego szaszlyczka z boczkiem cebulka i pieczarkami bym zjadla pieczona buleczka i piwo :))) mmm marzenie :) wczoraj kilka plackow zjadlam i myslalam ze wykituje :/ za tluste :///:/:/::/://////

i do tego cały talerz wędzonego łososia z cytrynka dla mnie i idziemy na piknik, i ser pleśniowy z grila! każda z flaszką wina lub zimnego piwka- to jest życie :)

reklama
"domowy inkubator" - jest za fanklubem byłego byłego....Munie jak ja często myśle o Tobie jak Ty wytrzymujesz ja leże..ale wstaję a to do łazienki a to do kuchni po cos do jedzenia..plecy mnie bolą od tego leżenia i z zadrością patrze na wasze suwaczki....obym wytrzymała jak najdłużej:confused:

mama, krisowa, cyśka..blair..i kto tam jeszcze urodził..piszcie jak znajdziecie chwilę..w końcu na porodzie chyba nie skończymy naszej znajomości..bo to jak rodzeństwo te nasze dzieci..wirtualne. :-)

Ale smaki robicie!! Obślinię monitor :-D mi się marzy do tego winka (białego, wytrawnego koniecznie) i grilla sałatka grecka z mnóstwem oliwek zielonych... Mmmmm....

No ładnie ładnie cała lista niedozwolonych rzeczy,mi cholernie brakuje winka i grzanego wina-zimowe wieczorki to moja pora na grzane winko -pomarzyć moge!A o moim ukochanym drineczku-Biały rum Bacardi+sok z białych winogron lód i cytrynka mniam mniam.Co do jedzonka nie mam zachcianek właśnie się u rodziców tak objadłam że nic już nie wcisne.

a mi sie zachcialo ciasta, wlasnie je wyjelam z piekarnika :-Dniech tylko troche przestygnie.
A u mnie czerwone polslodkie winko stoi w witrynie i na mnie patrzy.Na piwko sobie sporadycznie pozwalalam, lech free 0,33ml, a pije je tak dlugoooooooo.
Mala chyba zapachy poczula i sie wierci, a tam na dole az boli.
Magdabb cos ostatnio sie malo odzywa.
Galwaygirl tylko poznym wieczorkiem.
Kilku dziewczyn nie jestem pewna kiedy byly.

Dagrab, ja sobie tez pozwole na szklaneczke piwka, ale teraz pop tych zastrzykach i jeszcze tych rzeczach co lekarz mowil ze moge na dniach urodzic ze dzieciaczek malutki i ze cala akcja moze krotko trwac ze rozwarcie juz jest, ... Boje sie teraz nawet lyczka napic Aaaa mam niesamowita ochote ojjj :(((((((((((

hello. troszke was podczytalam:)
co do grilla to tez bardzo chetnie tylko ja z buteleczka REDSa jablkowego:) i salatka duszona na grillu z kurczaka itp :D no to slinka mi tez juz cieknie:p
do klubu Olcia tez sie chetnie dopisze:)
betibeti- jeszcze troszke i tez przekroczysz ten magiczny prog:)
dagrab- ja dzisiaj tez ciasto zaliczylam z jablkami czyli takie jakie lubie:) bo u mnie kroluja ciasta z owocami a u mojego M z masami :/
co do placzu.... w ciagu ostatnich dwoch tygodni zdarzylo mi sie to dwa razy:/ moj M zdziwiony ze cala ciaze nic a teraz hormony zaczynajal szalec. mala sie intensywnie rusza na dole, mam nadzieje, ze sobie droge szykuje:D
buziaczki i milej nocki dziewczynki

reklama
Do góry