reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Omnomnom właśnie ogarnęłam pół pudełka lodów śmietankowych i czuję się błogo... Co do zakładów... :-) to ja bym chciała albo 25styczeń -bo obiecałam przyjaciółce, która ma wtedy urodziny hehe albo 2 luty :-D

reklama
Dee no nalesniki z serem to pierwsza klasa a do tego jeszcze w wakacjie jak jestem w polsce moja mamusia robi polewe z jagodek i do tego tez jogurcik takie na wypasieeeee
Mama2006 kochana ty sie nie przejmuj ze kazdej nie odpisujesz juz teraz masz inne sprawy na glowce no i Filipek woec calkiem rozumiemy
Arlj ale wm zazdroszcze tego snieguuuuu sama bym chetnie aniolki porobila haha jak dzieckooo
Cyska to bardzo milo z twojej strony ze tak pomoglas bidulkom ja tez bardzo bym chciala sn ale to sie okaze w praniu
CHouette82 a ja kochana nawet w jednoczesciowym bym nie poszla gdyz czuje sie strasznie w swoim ciele no i na dodatek troszke rozstepow mam no i ten poziom wody hehehehhehehehe jak bym weszla do basenu hahahahaha

Arlij- :szok: moj m z tesciem zamontowal zaluzje!!! wprawdzie dwie godziny to trwalo,ale dali rade. Montowana do sciany wiec troche im zeszlo, a ze najpierw nie zmierzyli jak bedzie na dlugosc, to musieli dwa razy wiercic bo za krotka im wyszla i byl przeswit.Ale pieknie wyglada :-) Teraz m wpadl w rytm pracy i po 3 miesiacach mowienia zamontowal wieszak na boku szafy u Tyny na reczniki i inne *******ki,a teraz sprawdza czy ma male wiertlo zeby zamontowac mi taki uchwyt FISKEVIK Uchwyty na kartki - IKEA ktory chce miec w kuchni(lezy juz jakies 4 miesiace).Zostanie mu tylko obrazek swiety do powieszenia u malej i finito.
Juz bym sama to dawno zrobila,ale mam jakis uraz z dziecinstwa do wiertarki i jej do reki nie wezme,a jak ja wlacza to uciekam do innego pokoju.:tak:
Pluszacze- m gra w Halo 3 jakies, nie znam sie :-) chodzi i strzela.Ja mam 3 pokoje do sprzatania ale w tym tylko 3 komody(na jednej 120 litrowe akwarium wiec duzo jej do sprzatania nie zostaje:-p),polke pod tv, dwie wiszace polki i witryne.Wiec mam malutko.
Echh basen- marzy mi sie, a wino !!! ech chodze od grudnia i o winie mojemu m marudze.W swieta zaszalalam i do kolacji na dno lampki nalalam wina bialego i do tego do pelna wody mineralnej.Normalnie bym tego nie wypila, ale wiecie jak to mi mi smakowalo!!! przez caly wieczor sie delektowalam!:-D

pluszacze- Ty chyba dawno lania porządnego nie dostałaś :-) przed chwilą w innym wątku pisałam o moich rozstępach... Były były mówi, że on też ma:-D (na siłowni ćwiczy:cool2:), ja mówię, że no tak, ale ja jestem kobietą... To mi powiedział, że tym bardziej mam prawo mieć rozstępy i że to jest normalne i w żadnym razie nie odpychające. Więc wskakujemy w bikini i popierdzielamy na basen :-)

Mitra, pisałaś że stawiasz się w szpitalu 31.01? rodzisz przez cc czy sn? ja miałam wstępnie date cc na 31.01, ale widac nie było mi dane dotrwać :(

Olcia, chyba założymy na forum klub kibica OlciLolci :) widzę ze ten bylybyly to co raz bardziej aktywny... tylko zeby pozniej nie bylo problemów jak się spotka z bylym i jakies bitwy :D

Olcia hahahah a no niedostalam hahahahaha no dobra to wskakujemy w te bikiniiiiii a co tam nich bedzie
Dagrab no to rzeczywiscie nie ma duzo do sprzatania
Munie jestem za zalozeniem tego forum kibica OlciLolciii hehehehe

reklama
arlij w ikea mozna kupić czerwone, bezalkoholowe "wino" do grzania. Marna to namiastka ale jest całkiem dobre w chłodniejsze dni jak ktoś lubi grzańce.

o tak gluck jest ok w przypadku zimnych dni:) dobre i to jak zwykłego nie można:)

Munie - ja sie urodziłam 24.12 w Wigilię ale bynajmniej nie było planowane, wywcześniakowałam się bo miałam sie urodzić 18.01 następnego roku:)

dagrab - to nieźle się rozkręcił ten Twój mąż:), mój też zawiesił obraz ale własnie siostra mi przywiozła z Ikei bo była na zakuapch firanki na które polowałam ale których ostatnio nie było to się załamał bo musi je powiesić a do tego nowy karnisz bo teraz mieliśmy roletę rzymską w sypialni a ja mu zamieniam na firanki i zasłony:). Jedyny argument jaki może zadziałać to że dla małej żeby przed urodzeniem bo to w sypialni a Ona z nami będzie i żeby potem jej już tam nie wiercić
:-D

Do góry