Wiytam Kochane
)
Suzi86widze ze was ciaza z Mezusiem przyblizyla bardzo ja tez moge to powiedziec o naszym zwiazku moj maz jest calkiem inny niz przed ciaza choc nadal kochany
Emike_e30
kochana ja dzis jak rano wstalam na siusiu sciaglam majtki i patrze na wkladke a na niej taka galaretka gesta bez zapachu o kolorze takim jak vanilia ale nie bylo tego duzo i sie tak zastanawiam co to moze byc kurcze boje sie troszke no i w nocy mialam bole z krzyza i jak na @@@
????????
Dagrab u mnie jaest calkiem odwrotnie ze zmywaiem naczyn moj mezus to robi bo jak mowi lubi co do pralki tez ja czasami nastawi choc zostawia to mnie
)))))
Betibeti fajnie masz z tymi twoimi chlopakami przynajmniej wesolooooooo mi tu tak samej smutnoi na dodtaek mezus non stop w pracy wiec nudze sie na potegeeee nnadal trzymam za Ciebie kciuki oby jak najdluzej w dwupaku ,aha i jeszcze jedno mam pytanko bo jakos nie wiem co wkoncu kupilas za wozeczek mam nadzieje ze dalas se spokoj z tym z ebayaa
Digitals to teraz chyba tylko iwylacznie szef ma problem a nie ty choc nieupieram sie bo sie nie znam na tym zycze powodzenia w znalezieniu kopiiiii
Kitek81 chyba zrobie tak jak mowisz mam niedlugo spotkanie z polozna i sie spytam o to badanie,a co do imienia dobrze robicie ze do konca nie ujawniacie swoich typow bo rodzina ma najwiecej do powiedzenia moja mama sie juz przyzwyczaila do imienia ale tesciowa nadal zamiast Leon to wycaluj Kacperka i to tylko w mojej obecnosci bo przy moim mezu nic nie mowi bo wie ze ja opieprzyyy ze tak brzydko powiem hehehehh,zycze powodzenia w przychodniach
Munie ja Ci chyba podkradne tak zdolnego meza yummyyyyyyyyyy jakie pychoty robi
Natalia26 mi sie tam twoje imie strasznie podobaa jest superoweeeeeeeee ja jaka Natalie bym nieznala tak jest sliczna i madra
Hej
Edytko super ze znowu do nas piszesz ,dla meza zycze zdrowka i szybkiego powrotu do zdrowia,no i tobie zycze tego marzenia urodzenia dzidzi w swoje urodzinkiiiiiii buziakii od nas
Dee bardzo dobrze ujelas swoje zdanie ze z mezem sie uzupelniacie i tak jak piszesz kazdy ma wady i tak jest u nas i ja mam jakies i moj m i trzeba czasami nato niepatrzec a sie uzupelniac
Tynka27 kochana lacze sie z toba w bolu ja tez jakas lapie depresje przedporodowa bo i spie duzo i coraz mi sie plajkac chce i na nic nie mam silyy buuuuuuuuuuuuuu
OlciaLolcia ojjj tak heheheheheh czasami narwana jestem ale co ja na to poradze jak widze ze komus sie dzieje zle a polubie to zaraz mi sie noz w kieszeni otwiera a wiem jacy sa nasi urzednicy czasami bez serca wiec tak czy inaczej nakopie mu jak Ci nie pomoze heheheheheheheheheheheheh i popieram GalwayGirl heheheheheh ja tez sie zgadzam na te myszy
Cyska kochana dzieki za podpowiedz odnosnie tego wolnego oddychania bede probowala przy porodziee
Mama2006 super ze juz wkoncu jestes w domciu ze swoim skarbem buziakii od nas i czekamy na jakies posty od Ciebie
galwayGirl to nie zafajnie masz kochanitka z ta zywnoscia biedulka co bys nie zjadla to sie meczysz ,a co do tego paciorkowca to zastosuje twoja rade moze pomozee,nie wiem jak wy ale my zawsze jak sie wybieramy autem do Polski to zawsze ale to zawsze robimy mamie i tesciowej zakupy tu w angli takie jak CHemia duzo chemi poczawszy od domestosow konczac na patyczkach do uszu bo tu to takie tanie jak barszcz no i tez kupujemy im taka zywnosc co moze stac i stac jak cos oczywiscie jest tu tansze niz w polsce
MUnie jestem z atym co ci radzi
Suzi moze jak chcesz poczekac polez jeszcze do wtorku trzymam kciuki za was buziolkiiiii