reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

happy jak jeszcze mama polozna tak mowi to musisz uwierzyc :-) bedzie ok :-)
a ja nie moge doczekac sie wizyty za 2 tygodnie i USG :-)

reklama
Witam
ja po wizycie lekarz potwierdził ciążę ehheheh
usg zrobił wsio na razie oki z fasolkę termin 02 luty lub 15 bo wedle us roznica jest ale w każdej ciąży tak miałam

Dziś od rana czuję gulę w gardle tak jakbym miała zaraz zwymiotować.. to są właśnie mdłości? Jeśli tak to straszne uczucie.
Dodatkowo właśnie wzięłam luteinę i jest jeszcze gorzej :-(

tynka27 już się dowiadywałam i szukałam polskiego lekarza i nie ma. Jest tylko jakaś magister ginekologii, ale to nie lekarz :), to już wole z mamą omówić moje problemy :). Mam nadzieję, że ten najgorszy okres minie jak najszybciej i wszystko będzie w porządku :)

Edyta - witaj.

Dee - ja np. jak mam nudności to czuję jak mnie żołądek ciśnie i tak jakby się przesuwał do gardła... dość nie miłe uczucie, no ale trzeba wytrzymać.

Właśnie zjadłam 2 śniadanko i znów jestem głodna... ehh wrócił apetyt. Znów muszę coś zjeść - głodomorka mam pod sercem ;)

Jeszcze tylko 3 dni do mojej wizyty ;) Dzisiaj znów mi się śniła wizyta, że usgie miałam, że dzidzia jest już spora ;) hehe

idę nie długo z młodym do parku, troszkę na ławce po siedzę - po gadam z kumpelką ;) szybciej czas zleci ;) Jutro idę na kolejne wesele, ale tylko z synkiem. Mąż stwierdził, że zostaje w domu sam - jak tak chce niech sobie siedzi jak PALEC. Ja sobie poradzę :p

Zmykam miłego dzionka

ja tez po 2 sniadaniu tylko uwaza co jem bo w 1 ciazy bardzo tyłam bo jadłam wsioo a potem w 2 juz jadłam regularne posiłki ciutke większe więcej warzyw owoców
dzis mam niespodziewane wolne bo pogoda sie popsuła a ja pracuje w kawiarni sezonowej szefowi dzis powiedziałam o ciązy gratulował ale umowy jak sie nie doczekałąm tak sie nie doczekałąm a ukrywac nie chcę bo to i tak nic nie da a jeszcze mi przyjdzie cos dźwigać a trzeba przecież uważać

Ooo ja też dziś śniłam. To był piękny sen, o USG, serduszku i samych dobrych rzeczach :-) i oby się to sprawdziło :-)

reklama
ja po dzisiejszej wizycie czuje sie lżejsza o zamartwianie się :))

no to teraz powolii mozna zacząc szykować wyprawkę bo wszystko po dzieciach rozdałam po rodzinie i znajomych nie do konca byłam zdecydowana na 3 dziecko ale mimo nie planowania jestem b szczęśliwa

Do góry