Witajcie kochane..
lady masz rację pisząc,że co ma być co będzie.Mnie też trafia kiedy widzę ciężarówki na ulicy a widać ich teraz strasznie dużo i takie siksy imprezowiczki co nie doceniają jaki dar życia noszą w sobie.echh
Ja ciuszków dziecięcych nie mam, po 2 ciąży pooddawałam wszystkie. Jeżeli ta ciąża się uda to dopiero w 8 miesącu mam zamiar coś szukać,. wózka, ubranek. Łóżeczko mam i przewijak.
Edyta witaj. Ja miałam długi cykl więc termin też pewnie ok 20 lutego
Paluszek ja w pierwszej ciąży poinformowałam zaraz wszystkich w 5 tygodniu, zaraz po teście.. teraz wie tylko moja mama i 2 przyjaciółki na których dyskrecję mogę liczyć.
maron witaj w klubie śpiochów. Ja wyklułam się z łóżka o 12, mąż zdążył wysprzątać całe mieszkanie, ogarnąć syna.. a ja zjadłam śniadanie, piję lekką kawkę i zasypiam.
agatulka.. mam nadzieję, że jednak otrzymasz tą umowę.. szef byłby świnią gdyby ci jej teraz nie dał.
Munie witaj.. i trzymaj się dzielnie..rzeczywiście z tego co piszesz ciąża daje ci się we znaki.
Ashleen u mnie na wizytę czeka się 6 tyg a teraz nawet dłużej bo jest okres urlopowy. Więc nie wyobrażam sobie jak lekarz może prowadzić ciążę w takim systemie, zwłaszcza ciążę wysokiego ryzyka.
Dziewczyny, bierzecie jakieś multiwitaminy dla ciężarówek? Falvit, Materna czy coś tam innego ? Ja zastanawiam się czy już kupić..