reklama
tez nie jestem tego pewna ale w sumie jak dadza mi zaswiadczenie, ze pracuje do wtedy i wtedy to co?? pozniej mi umowy nie dadza?? musze zapytac kogos kto sie na tym zna, zeby doradzil :-)
daissy trzymamy kciuki, pochwal sie zdjeciem jak wrocisz :-)
daissy trzymamy kciuki, pochwal sie zdjeciem jak wrocisz :-)
Paluszek_
Fanka BB :)
Daissy wszystko bedzie dobrze kciuki już zaciskam
Maron, umowe musza Ci dać i tyle! Wiem ze łatwo się mówi bo ja tez na swoją czekałam chyba z 3 tyg...ale jak kilka razy powiesz ze potrzebujesz to mysle ze moga się bac zwlekać, bo to jednak niezgodne z prawem...A jakiś sensowny powód na pewno ułatwi sprawę
Maron, umowe musza Ci dać i tyle! Wiem ze łatwo się mówi bo ja tez na swoją czekałam chyba z 3 tyg...ale jak kilka razy powiesz ze potrzebujesz to mysle ze moga się bac zwlekać, bo to jednak niezgodne z prawem...A jakiś sensowny powód na pewno ułatwi sprawę
To tak samo mniej wiecej mialysmy owulacje bo ja mialam okolo 30 majazdjęcie z wczoraj.
Tak naprawdę to był długi cykl i owulacja była ok 28-29 maja więc ciąża jest tydzień młodsza niż wynika z liczenia OM. zresztą mała beta i wielkośc pęcherzyka to
soglam.. normalnie to samo się u mnie dzieje i termin wizyty i ciąża młodsza
moj pierwszy cykl mial 28 dni a kolejny 32 wiec obliczyalam ze na 30 maja miala wypasc owulacja ..na kiedy masz termin wstepnie?
hej a skad sie znamy ?! no mniej wiecej okolo 22-25lutegoczesc :-)
mamusia Blaneczki witaj :-) znow sie spotykamy na kiedy termin?
Ja dzis rano mialam spore mdlosci ale obylo sie jednak bez rzyganska musze dzis zadzwonic i umowic sie na kolejna wizyte u gina :-) a wczesniej porobic zalecane badania.
dziekuje ci za zainteresowanie sie i za wszystkie wiadomosci ..znajac moje szczescie to pewnie nic bym nie wywalczyla bo ja nie umiem gadac z lekrzami ..;/ale w razie co to zglosze sie tam . a gdziemieszkasz obecnie? pozdrawiam wyruszam z mala do lekarza ...bo ma chyba zapalenie ucha pozdrawiam ciezarowki ..mamusia Blaneczki EPAU to jest taki oddział/klinika przyszpitalna. Jest chyba przy każdym szpitalu w większych miastach. W Northampton jest przy Northapton General Hospital, otwarte od pn. do pt., od 8:30 do 16:30, tel.01604 544614. Jest taka strona na której można znaleźć oddziały EPAU w każdym mieście:
Association of Early Pregnancy Units
Wpisujesz tylko początek kodu pocztowego i wyskakują Ci wszystkie informacje. Nie znalazłam informacji o tym na stronie szpitala, ale pewnie jak zadzwonisz, to Ci wszystko wytłumaczą.
Ja straciłam ciążę w 11-tym togodniu, musialam mieć zabieg niestety. Ale muszę powiedzieć, że opieka była bardzo fachowa i lekarze, i pielęgniarki bardzo mnie wspierali.
A usg miałam w obu ciążach, za każdym razem właśnie w EPAU. Z tym, że w drugiej ciąży sama do nich poszłam i powiedziałam, że się boję i proszę o usg. Żadnego problemu mi z tym nie robili. Ale to też pewnie zależy na kogo trafisz.
Powodzenia :-)
Czuje sie dobrze naprawde zero oznak ciazy oprocz wiekszego podbrzusza ...az mnie to dziwi
Weronika Mudant
Fanka BB :)
Hejka, może młody pozwoli mi odpisać bo ma obsesje na punktcie komputera.
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty i czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia fasolek.
Mama2006 - Młody czuje sie zdecydowanie lepiej tylko jeść mi za bardzo nie chce. Mam nadzieję że u nas też wystarczy jedna dawka antybiotyku. Zupki nie robiłam bo nie miałam kiedy zrobić zakupów ale może w weekend spróbuję :-)
Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizyty i czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia fasolek.
Mama2006 - Młody czuje sie zdecydowanie lepiej tylko jeść mi za bardzo nie chce. Mam nadzieję że u nas też wystarczy jedna dawka antybiotyku. Zupki nie robiłam bo nie miałam kiedy zrobić zakupów ale może w weekend spróbuję :-)
reklama