mama2006
Fanka BB :)
Agata - na Twojej pierwszej wizycie przynajmniej było USGie, a na mojej tylko mnie zbadała ginekologicznie potwierdziła ciąże i nic po za tym. Nawet nie podała mi dnia porodu. Musiałam sama sobie obliczać. Teraz 27.06 mam wizytę 2 i założą mi już kartę ciąży, oraz jest szansa, że będę miała USGie zrobione.
Według moich obliczeń jestem w 8 tygodniu ciąży - tutaj podaje Wam link:
Ciąża i poród - Kalkulator tygodnia ciąży • dziecko, ciąża, poród, płód, który tydzień ciąży
ten kalkulator liczy tygodnie - tak samo jak lekarz, od pierwszego dnia ostatniej @
Jak będę u lekarza to będę w 9 tygodniu już :-)
Dzisiaj cały dzień mogłabym spać i jeść, hehe to tak jak małe dziecko ;-) mdłości męczą nadal - teraz czuję się lepiej, ale z rana jest nie ciekawie, aż żołądek mnie boli...
Według moich obliczeń jestem w 8 tygodniu ciąży - tutaj podaje Wam link:
Ciąża i poród - Kalkulator tygodnia ciąży • dziecko, ciąża, poród, płód, który tydzień ciąży
ten kalkulator liczy tygodnie - tak samo jak lekarz, od pierwszego dnia ostatniej @
Jak będę u lekarza to będę w 9 tygodniu już :-)
Dzisiaj cały dzień mogłabym spać i jeść, hehe to tak jak małe dziecko ;-) mdłości męczą nadal - teraz czuję się lepiej, ale z rana jest nie ciekawie, aż żołądek mnie boli...