reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Flower- mój miał głowkę 38cm jak się urodził.
Weronika Mudant- masz takie same obawy jak ja czy dwójkę Maluchów ogarniesz? bo ja widzę to w coraz czarniejszych barwach:-) wiem, że sobie poradzę ale pewnie będę wyglądała jak cień człowieka. Niech córeczka śpi w nocy, tylko o to jedno prooooszę. A Twój maluch ładnie nocki przesypia? Mój na szczęście tak, idzie spać ok. 20 i wstaje między 7 a 8 bez pobudek.

Moje dziecko przechodzi dzisiaj samo siebie, dom wygląda jak po przejściu huraganu- nie wiem skąd on czerpie tyle energii bo ja z mężem już dawno wymiękliśmy :) W dodatku wpadł na spacerze do kałuży bo się jakiejś babci przestraszył która koniecznie chciała dać mu 'cześć' no i cała garderoba do prania.

reklama
hehe wykrakala i wypracowala troszke :-) a jeszcze wczoraj sie zastanawiala jakie klapki do szpitala kupic :-)
daissy - jak dajesz sobie rade z malym bedac w ciazy, to i z dwojka sobie dasz rade!!!

no munie leży jak kamień :-Di się trzyma

proszę leżeć..jeżeli lekarz każe ..ja wiem..wiem ciężko..zwłaszcza przy małym dziecku, ale niech będzie bałagan..niech jedza kanaki....wy ogladajcie seriale, czytajcie.....i delektujcie się ostanimi tygodniami ...

mama2006 gratuluję i życzę dużo zdrowia

Ja wchodzę a tu takie wiadomości, mama już po cc....cieszę się strasznie że wszystko z nimi w porządku, niech szybciutko do nas wraca

mamaNiki hehe też coraz częściej zastanawiam się nad tym do kogo będzie podobna nasza córcia:-D i czy będzie miała włosy:-p
Weronika a Ty z jakich względów masz mieć cesarkę? u nas mała niestety cały czas tyłkiem do świata

Olcia hih wiem co czujesz, też już nie mogę się doczekać aż przytulę dzieciątko, ale dla ich dobra niech jeszcze posiedzą z 2 tygodnie:-) i tak już bardzo niewiele nam zostało, wytrzymamy

myszka
dobrze że przyszła już @:tak: nie trzeba odczekać jakiegoś czasu ze starankami? jeśi nie to pewnie, nie ma na co czekać tylko działać:tak:

Ale tu sie dzieje!!!
Mama zaskoczyla mnie niesamowicie, myslalam ze jeszcze pociagnie w dwupaku.
Myszka powodzenia w staraniach :-)
Olcia ja tez nie moge sie doczekac momentu spotkania z moja Kornelką i tak jak któraś z Was pisała tez zastanawiam sie czy bedzie miala wlosy.
Ja dzisiaj od rana bylam z m na wykladach i tak mi nogi spuchly - lekarz powiedzial ze woda mi sie zatrzymuje i mam ograniczyc plyny, a ja taki pijak jestem, nie wyobrazam sobie zycia bez mineralki, herbatki itp :-(
Na szczescie pozniej byl obiadek u moich rodzicow i dzieciaki od siostr wyglaskaly Kornelkę bo juz kawal kobietki z niej. Mam wrazenie ze pobija rekordy, na wczorajszej wyzycie okazalo sie ze ma 3250 g :szok:

reklama
Betibeti fajnie określiłas to lezenie jak kamień. Jak leżałam w szpitalu to ordynator mi powiedział ze muszę wytrzymać to łóżko jakos...bo nie ma leku który może to zastąpić. Przynajmniej jakby porod mial być wcześniej to nie będę miała sobie nic do zarzucenia. Uważam ze każdy robi jak chce,pewnie mama2006 mogłaby spokojnie donosic jakby leżała.ale teraz to tylko mozna życzyć im zdrowia i dużo sił na najblizsze tygodnie.

Ja się jeszcze pochwale ze już mi się marzą wakacje... Powoli się rozgladam za jakimś pensjonatem nad morzem odpowiednim dla 6 miesięcznego bobasa:)

Sonka, Ty jutro zaczynasz 38 tydz! Zazdroszczę Ci bo od jutra masz oficjalnie ciaze donoszona:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry