reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

o i ja korzystam z tej stronki iitv.info... z tym, że ja... :zawstydzona/y: wykupiłam sobie pakiet :zawstydzona/y: Oglądałam tam seriale i mnie trafiało jak mi się robiła przerwa po darmowym limicie. Oglądam tam: Fringe, Plotkara (zaczęłam niedawno), Pamiętniki Wampirów, dr House, Gra o tron, Californication :zawstydzona/y:

Weronika pisałaś parę dni temu o stanikach do karmienia gdzieś na Ursynowie. Jakbyś mogła dac namiar, to ja chętnie skorzystam, mam w miarę niedaleko na Ursynów :)

reklama
dagrab- nie wiem, czy uda mi się zajechać do tego Zabrza, ale może zmobilizuję kogoś, żeby mnie podwiózł... Wkońcu ciężarnej się nie odmawia :-D
Myszko- nie denerwuj się, nie sądzę, żeby cyśka miała na myśli coś złego... Teraz mam kurde wyrzuty, że w ogóle zaczęłam ten temat :-:)zawstydzona/y:
Za oknem szaroooo, burooo... Wszystkiego się odechciewa... A wypadałoby się w końcu ogarnąć, bo wyglądam jak 7 nieszczęść :-D

Olcia zobacz sobie ich aukcje na allegro, porownaj ceny z innymi aukcjami, ja tego nie robilam.Ale wydaje mi sie ze maja spoko ceny, nawet jak znajdziesz gdzies taniej to warto sie u nich poprostu dopytac co doradzaja w okreslonej cenie.No i przetestowac, choc jak ja tam weszlam to nie wiedzialam na co patrzec, tyle tam maja rzeczy ze :szok: sklep ma 2 pietra!!
Moja mala dzisiaj mi robi takie fale na brzusiu ze maz az sie smieje.

Ja juz tez obad w sumie prawie mam, ziemnaiaczki na Kopytkansie gotuja, tak do Zaniedlugo wrzuce marynowany kawalmboczku do piekarnika, i ladna pieczen wyjdzie :)

My ogladamy mam talent, nic innego nie lecii niestety :( a ja to ogolnie nie serialowa jestem, jakos tak mam od zawsze, noo moze co czesciej na wspolnej zobacze :p

Pluszacze, fajnie ze wozio juz zakupiony :)

Dagrab - ogólnie to zawsze mogłabym robić dla niego coś więcej. Poszłam wywiesić pranie i stawić nowe to specjalnie czekał na mnie aby przebrać młodego i żebym to ja położyła go spać.

Geniusia - w Galerii Ursynów są dwa sklepy dla przyszłych mam (koło metra natolin). Chyba lepiej wyposażony jest ten na parterze.

Olcia co tez Ty piszesz jakie wyrzuty i niby czemu??
Mialas watpliwosci i staralas sie je rozwiac, zadnego powodu do wyrzutow nie widze;-), po to jest to forum glowa do gory.
Co do tarmoszenia i calowanka to jeszcze ciut musisz kochana poczekac.

p.s.
nawiedzila mnie dzis @, wiec w sumie juz za niedlugo moge zaczac staranka :-))

hejka

mama mam nadzieje ze Filipek jak sie juz tak bardzo spieszy na swiat to calkiem bedzie gotowy i nie bedzie zadnych problemow :tak:

ja na tej samej stronce co wy ogladam seriale a moze serail bo tylko chirurgow!

dzis sie wkurzylam troche bo z racji WOŚPu u nas w Olsztynie zrobili Biala niedziele i w jednym szpitalu miala byc szkola rodzenia od 12 do 14~! moj m nawet nie marudzil za duzo tylko ghrzecznie ze mna pojechal a tam dupa nikogo ani widu ani slychu! na oddziale jakas pigula ze to niech pani sobie siadzie pod sala i poczeka moze jeszcze pani Wiesia przyjdzie!!! no poczekalismy chwile m sie ze mnie posmial i 15 czy 20 po 12 poszlismy! ale kurde nawet jakby osob nie bylo chetnych to owa pani Wiesia chyba byc powinna!!!!!! :crazy:

zaliczylismy tylko sobie spacer po starowce pobawilam sie z pieskami z WOŚPu i wrocilismy na obiadek do domu!

aaa i mam pytanko jaki rozmiar czapki takiej cieplej na wyjscie ze szpitala macie! bo ja sie zastanawiam czy kupowac najmniejszy 38-40 czy moze juz z roz wiekszy taki 40-42!

Czesc Dziewuszki!
Flower moje dzieciaki czabany wielkie zawsze mialy wiec ja czapeczki od razu na 6 mies. pokupywalam. Jeszcze u nas nie ma wogole wiazanych.
Dzisiaj obylo sie bez glupich snow, znaczy sie nie pamietam nawet co mi sie snilo.
Ide na sniadanko bo moj M jajeczniczke robi.

reklama
Cześć dziewczyny. Zostawić Was na dwa dni to zaraz którejś się na rodzenie zbiera :wściekła/y:. Nogi zacisnąć i trzymać się jeszcze w dwupakach :-)

mama2006 kobieto nie szalej, jeszcze masz trochę czasu do rozpakowania więc trzymaj się dzielnie.

Dzięki dziewczyny za linka do strony ze serialami, jutro zaczynam nadrabianie :-D

A u mnie totalne lenistwo. Mała od piątku u teściów a my wczoraj z m rano pojechaliśmy na wieś do jego rodzinki. Totalne dwa dni nicnierobienia. Jedyny minus, że mieli w domu za ciepło i trochę się umęczyłam, miejsca nie mogłam sobie znaleźć. No i coś mi prawa noga drętwieje w łydce, nieprzyjemne to jest.

Do góry