reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

To znowu ja:zawstydzona/y: jak zapisać ten suwak żebym nie musiała go wklejać i robić za każdym razem oszaleje normalnie taka tępa jestem czy co:wściekła/y:

wejdz na swoj profil, edycja profilu, edytuj sygnature, w miescu okienka wklejasz link z kodem z suwaczka, i dajesz zapisz sygnature :)

edit

ide juz powoli spac babeczki, maluszek jeszcze rusza sie nadzwyczajnnie ciekawe czy da pospac mamusce :)
a wam zycze spokojnej nocy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Mamitki a ja znowu w nocy pisze mialam dzis szalony ale mily dzien kupilam wozeczekkkkkk tak sie cieszeRedirect Notice,no i zaczelam pranko ciuszkow Leonka jejku az sie poryczalam ze szzescia ze juz niedlugo go wytule w ramionach
Mama2006 trzymam za Ciebie i Filipka kciuki,czekamy na wiadomosc buziakiiiiii
ojjj mykam jutro was nadrobie moze bo dzis nie mialam kiedy buziolkiiiiiiiii

Cześć dziewczynki. Pierwsze co po wstaniu zrobiłam to na forum, miałam nadzieję na wieści od mamy. Śniło mi sie że urodziła chłopca ważył 3050 g...ale mam nadzieję że w realu jest jeszcze w dwupaku

Digitalis też właśnie we wtorek mam wizytę i ma się okazać co ze mną będzie. Nie wydaje mi się żeby mała się obróciła, bo chyba cały czas czuję główkę pod prawym żebrem. We wtorek mamy ustalać termin cc

reklama
Do góry