reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
mama2006- nospa i leżeć, a jak nie przejdzie to śmigaj do szpitala!!! Masz z kim Młodego zostawić? Sąsiadka, czy ktokolwiek?

siadam do Was tylko na moment.

Wzięłam nospe leżałam ale nic nie pomaga... mały cały czas prze na pęcherz - choć siku mi się nie chce... skurcze są nadal czasem mam też z krzyża. Dzwoniłam do mamy, ma być niebawem u mnie... dokończam pakować torbę i jadę na żelazną (na inflanckiej mnie jeszcze nie przyjmą). Jeśli to fałszywy alarm to pewnie jeszcze dzisiaj wrócę do domku... kontakt z Wami mam spisałam w notes, więc jak coś którejś z Was dam znać. TRZYMAJCIE KCIUKI

mama2006-mam nadzieje że to fałszywy alarm:tak:czekamy aż dasz znać!trzymam kciku żeby było ok.

U nas dziś taki nudny i leniwy dzień-nic tylko mi się spać chce,nawet domu dziś nie ogarniałam bo tak strasznie mi się niechciało!ogarne w poniedziałek bo strasznie nie ma ,mała będzie wprzedszkolu to zrobie to na spokojnie.

Teraz rodzice siedzą na kawke wpadli i bawią się z małą,także mam chwile spokoju!!!nic zmykam bo jak goście są to niewypada przed kompem siedzieć.
Miłego weekendu laseczki!

ufff w koncu nadrobilam czytanie :)

mama 3mam kciuki zeby to tylko falszywy alarm byl!

susi te bole bioder i kolan - o mamo! masakra i jeszcze du.pcia do tego! ja dzis normalnie rano jak siadlam na lozku i sie rozplakalam bo w zaden sposob nie moglam sie polozyc aby cos mnie nie bolalo zeby moc zasnac! nawet jak teraz siedze to mnie juz tylek tak boli ale cuz stac tez tyle nie moge bo slabo :-D

no a weekend nam mija pod znakiem gosci!
w czwartek bylismy na Sherloku w kinie naprawde polecam bardzo fajny!

u nas pokoik Gabrysia w sumie gotowy czeka! jeszcze teraz tylko materacyk i posciel przyjdzie bo juz zamowilam!
kazdy kto do nas przychodzi to sie smieje ze wszystko gotowe tylko malego brak!

tyle czytalam i nie pamietam nawet co komu jeszcze mialam napisac :-D

aaa pamietam Isia i Grey's Anatomy - to moj ulubiony serial i teraz koncowka 8 sezonu normalnie szok! i czekam na nastepne odcinki :-)

mama- 3 mam kciuki.
OlciaLolcia- ja znalazlam dosyc fajny kalkulator na ktoryms forum dziewczyny podawaly http://dziecko.haczewski.pl/

No i dwa razy juz pisalam i za kazdym razem mi sie kasowalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czekam na zdjecia kacikow i pokoi dzieciaczkow naszych.
Isia- masz super sny, ja swoich nie pamietam.Zaraz zabieram sie za rozbieranie choinki,wole zrobic to juz teraz.Przynajmniej zrobie to tak jak ja chce, boje sie jakby to zrobil moj m.

Dziewczyny mam nadzieje ze bedziemy miec dzisiaj spokojna nocke.Nic nas nie bedzie bolec i nie bedzie zgagi.Ja dopiero w 7 miesiacu poznalam co to zgaga, tak nigdy nie mialam, a wczorajasza to byla maskara.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry