reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Hejka, ja dzis tez nieciekawa noc mialam :( obudzilam sie bolalo mnie podbrzusze jak na okres i nie umialam usnac, pozniej dwa razy sie obudzilam na biszkopta i staralam sie usnac, rano corka przyszla z swego pokoiku i jak dziennie pobudka : mamo, mamo, kocham Cie wiesz, i lubie Cie :)
Ojej jak slodko Cie wita ja mam tak samo :tak:tylko teraz skoleji przychodzi i pyta mamo kiedy urodzisz dzidziusia :szok::-D dzidzia wazniejsza juz od milosci do mamy ?!:szok::-D
Mnie tez boli podbrzusze ale bardziej kluje niz boli :confused::sorry: podbrzusze na okres mnie bolalo tylko przy porodzie 1 wstepnej fazie

u mnie nocki sa tez juz do bani. 2 noce z rzedu nie spie a potem 1 noc przespana i tak od jakiegos czasu.moj m tez cos nie moze spac, przekrecamy sie z boku na bok, chodzimy do wc na zmiane, wietrzymy pokoj .probujemy wiele rzeczy zeby zasnac ale cos nie idzie.
U nas to samo podejrzewam ze cisnienie i zmiana pogody u nas jest przyczyna a noi moze ze za duzo sie dzieje ostatnio :sorry2: za duzo emocji jak u dziecka :confused::-D
U nas pewnie moze poskutkowac zmiana pozycji mebli w pokoju :tak::tak:

reklama
Jesli mialabym 2 malenkich dzieciaczkow to wybralabym ten wozek Baby Jogger Elite Double - Black Sport : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop moja szwagierka ma blizniaki 3 latnie i super sie go prowadzi jest lekki i wszedzie wjedziesz i podjedziesz Polecam ;-) ja juz nie mam tego problemu i nie potrzebuje juz podwojnego bo moja Blaneczka ma juz 4,5 prawie wiec juz sama sobie wszedzie smiga chociarz tez nalezy do leniuchow i dlugo nie pochodzi :dry:
Ja mam ten wozeczek tym razem ; TAKO Wózek JUMPER X vertigo 3w1 2011 RATY BOMBIK (2017827939) - Aukcje internetowe Allegro tylko kolorek mam szaro(srebrny)rozowo bialy :tak:

Dee, masz wyrozumialego szefa/owa :) a to wazne, Kobiety w ciazy sa czasem
Naprawde zle traktowane :(

Baby jogger city select, chyba to ten model, podobal mi sie tez w sumie Ale ponad tysiac jurkow za komplet z akcesoriami dla moworodka i starszaka to obled :(

A tako, to w ogole fajna firma wozkow :) z mojego bardzo zadowolona bylam Spacerowka duza, kosz ogromny Naprawde fajny Tylko moj model ciezki niesamowicie i skretnych kol nie mial :(

Dee, masz wyrozumialego szefa/owa :) a to wazne, Kobiety w ciazy sa czasem
Naprawde zle traktowane :(

Baby jogger city select, chyba to ten model, podobal mi sie tez w sumie Ale ponad tysiac jurkow za komplet z akcesoriami dla moworodka i starszaka to obled :(

A tako, to w ogole fajna firma wozkow :) z mojego bardzo zadowolona bylam Spacerowka duza, kosz ogromny Naprawde fajny Tylko moj model ciezki niesamowicie i skretnych kol nie mial :(
no wlasnie ceny wozkow sa poprostu obledne nie pomagaja rodzicom wogule :sorry:a myslalas o uzywanym czy nie wchodzi w gre bo napewno bylby tanszy?! ;-)

jak to zobaczylam to musialam sie z wami podzielic:
noční můra všech tatínků - YouTube
smialam sie jak glupia z tego filmu.Juz widze mojego m w takiej sytuacji :-D
Jak tylko m skonczy "naprawiac" mi auto(swiatlo wew mi nie dziala i szyba elektr po mojej stronie) to mu pokaze i zobaczymy co powie.
MamusiaBlaneczki- moja siostra miala tako jumper x,byla zadowolona, dopoki jej nie ukradli:wściekła/y: ale zlodzieja samochodu policja zlapala :szok: auto odzyskala,ale juz bez zawartosci(fotelik i wozek)!!! i w lutym ma pierwsza rozprawe

Dagrab, jak bede na kompie to zobacze sobie filmik, teraz na fonie jestem i nie zawsze mi odczytuje linki :/

Mamusia blaneczki, tak tak myslalam o uzywanym, czemu nie z tym nie m a problemu, Znalazlam dwa uzywane jedna pani za 200€ sprzeda spacerowki, a druga za 300 spacerowki sprzeda ... Tylko wiesz co jest najgorsze opisuje sie niby nowka prawie nie uzwka almost brand new a jak ogladasz foty to szczena opada, ze tak powiem mwyruchane wozki bardzo :(

Ja tego tako tez mialam uzywke jestem trzecim wlascicielem, kolezanka z forum sprzedawala go za 50 € a wygladal jak nowka !!!!! Dlatego teraz go komus po prostu oddam, niech sie dobrze uzytkuje :)

Dee - ja Cię podziwiam że jeszcze do pracy chodzisz i super że masz takiego szefa.

Ja wolałabym mieć taki podwójny wózek jeden obok drugiego niestety mieszkam w miejscu gdzie nie ma chodników a droga jest bardzo ruchliwa i potrzebuję czegoś wąskiego. Sylcia czyli ten pnt nie jest taki zły, tzn nie słyszałaś o nim złych opinii????

dagrab -super filmik. Podziwiam determinację u facetów a przed młodymi terrorystami chylę czoła :-D

A ja świętuję :blink:, wysłałam swoich Panów do teściów i wrócą dopiero wieczorem. Jestem sama w domu pierwszy raz od.... dobrze nie pamiętam ale chyba od jakiś 6 miesięcy. Co ja ze sobą zrobię?? :cool2:

reklama
Weronika, wiesz nie przypominam sobie aby dziewczyny cos mowily, ale sadze ze nie ma wozka idealnego, panii w sklepie tez mowila ze ludzie raczej zadowoleni ale sa tez tacy ktorym nigdy nie dogodzisz,
Najlepiej bedzie jak sama zobaczysz wozek Dobrze jest dziecko wlozyc to starsze i zobaczyc jak siedzi no i jak sie prowadzi

Do góry