reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

;-)Dzień dobry wszystkim :tak:
Ja tez dzis dobrze spalam az podniesc sie nie moglam jak trzeba bylo juz szykowac sie do szkoły :-p:-p
Cała noc snilo mi sie moje malnstwo chyba przez to ze wczoraj na noc obejrzalam cala torbe malusienkich ubranek ktora dzis zaczynam prac :szok::tak:;-) noi nadal czekam na szafe ktora ma dojsc do 26,01 troche dlugo musze czekac na delivery ale coz mysle ze warto ;-)

Dziewczyny czy Wam sie teraz tez te ostatnie tyg ciagna?? Bo mi sie dłużana maxa :sorry:

reklama
Hejka, ja dzis tez nieciekawa noc mialam :( obudzilam sie bolalo mnie podbrzusze jak na okres i nie umialam usnac, pozniej dwa razy sie obudzilam na biszkopta i staralam sie usnac, rano corka przyszla z swego pokoiku i jak dziennie pobudka : mamo, mamo, kocham Cie wiesz, i lubie Cie :)

Weronika, to bylo chyba z dwa lata wstecz, kolezanka wlasnie miala tego p,n,t i dla mnie straszne to bylo ze noworodka wozisz na dole, jeszcze dziecinka tak smiesznie tak wygladala ze szok, i ja od tamtej pory tak na nie jestem ze chyba nic mojego zdania nie zmieni,

Ona miala ten pierwszy model, teraz ten vibe jest niby najnowszy i sa dla niego specjalne wkladki dla noworodka, panii w sklepie pokazala co i jak jak wszystko wyglada to roznica byla maksymalna, Mojemu D on sie bardzo spodobal, ja znow uparta na britaxa jestem Ogolnie bardzo duzo osob ma tego p,n,t Mnostwo wrecz, kolezanki maja inne modele tego wozka i tez bardzo bardzo sobie chwala, Ja tez wozilam go i swietnie sie go prowadzii, znajde kilka filmikow i wkleje

--------------------------------------------------------

Znalazlam odpowiedni filmik mysle, przypatrz sie dobrze ciociu, panii w sklepie mowila ze z przodu zawsze jest starszak a na dole mniejsza dzidzia :)

http://www.dailymotion.com/video/xlmv7m_phil-teds-vibe-inline-pushchair-double-kit-kiddicare_school

Ostatnia edycja:
a ja należę do tych, co miały nie za ciekawą noc:/ dla mnie porażka, bo tak mnie strasznie bolały biodra i kolana:( nie mogłam z tego bólu spać:/ nie pomagały żadne poduchy między nogami:( a za bardzo na siedząco nie mogłam usnąć:/ i teraz chodzę jak śnięta, bo jestem nie wyspana:/

chrześniakowi kupiłam samochód z lego i gierkę taką jakby planszową dla przedszkolaków (on ma 4 lata) i jedziemy do niego po 16, a teraz wybieramy się do teściów na obiad, ale tak mi się nie chce z domu wychodzić dziś przez tą pogodę, że szok:/ paskudna!

Suzi- mialam dokladnie to samo z biodrami, kolana nie bolaly wiec wierze jak sie meczylas.
Ciestka zrobione, proste i pyszne, mniam mnia.
Dzisiaj przyjedzie mama z tata to pomoga zjesc :-p jak zdarza :-D
Teraz sobie kawke zrobimy z m.Obiad tylko musze podgrzac wiec mam dzisiaj spokoj.:tak:
Co do tych podwojnych wozkow , to jak dziecko jedno jest na dole to mnie to osobiscie przeraza.Ciesze sie ze nie musze takiego wybierac.Ale jedna z was pokazywala taki podwojny rozsuwany na bok, jakbym musiala to raczej bym taki wybrala.Ale ile osob tyle opinii.

no ja tam na ceny nie patrzylam, bo mnie to nie dotyczy :) ale on mnie jakos tak przekonal do siebie.A nie wystarczy normalny wozek tylko z ta deska dla starszaka?? 3 latka chyba lubi juz sama chodzic( nie mam dzieci wiec tylko przypuszczam)

Noo wlasnie, moja cora to leniuch, chodzic chodzi ale dlugie dystanse odpadaja, czesto sama chodze wszedzie D mnie tylko zawozii, Nadia spi jeszcze w wozku jak z nia wychodze wiec na zakupach 2-3 godz mam spokojnego zakupowania, ohh i ta deseczka Nadia na prostej drodze potyka sie o wlasne nogi, chwile by wytrzymala na dostawce :(

I tak musze kupic wozek jakis, mam w domu laske Ale ona to dobra na pozbycie sie juz jest i mam tako rider rozowo kremowy :) tego to komus oddam Czy do lumpka zaniose Mam caly komplet wiec komus moze sie przydac

u mnie nocki sa tez juz do bani. 2 noce z rzedu nie spie a potem 1 noc przespana i tak od jakiegos czasu.moj m tez cos nie moze spac, przekrecamy sie z boku na bok, chodzimy do wc na zmiane, wietrzymy pokoj .probujemy wiele rzeczy zeby zasnac ale cos nie idzie.

hej kochane a ja dziś wyspana:tak:
Pobiłam rekord świata:-Dspałam do 11 szok,m mi zrobił dzień dziecka i dał pospać:tak:fakt obudziłam się po 7 tak jak mała ale zasnełam dalej.

Teraz mała śpi i m też odsypia także dla każdego korzystnie,ja teraz leniuszkuje przy kawce obiadek dochodzi.

Suzi-ale masz fajnie z tym obiadkiem u teściów -mi się dziś strasznie nie chciało gotować ale jak mus to mus.

Zjem obiadek i wybywam do kumpeli sama na pogaduchy,już jakieś 3mce temu się przeprowadziła a ja nigdy nie mam czasu jechać jej odwiedzić także dziś m zostanie zmałą a ja pojade bo czuje się na siłaach.Mały jest troszke wyżej także nic mnie nie gniecie i nie boli.Trzeba kożystać bo potem po porodzie nie ma się co czarować człowiek będzie uziemniony w domku z bąblami-wtedy koleżanki nas będą odwiedzać:tak:Ale tak szczeże nie pamiętam kiedy ostatnio byłam u jakieś koleżanki sama-przyda się taki wyskok,a że m nie protetuje że świeto a ja go zostawiam ,wręcz sam mówi jedź to pojade.Pewnie mi mówi bo sam w niedziele ucieknie na ryby.Dziś naszczęście wieje dlatego mi na ryby nie zwiał!Pogoda to już jest strasznie dobijająca,nie dosc że wieje i zimno to jeszcze pada nie wiem po co.

Nic miłego dzionka kochane:tak:

reklama
Witajcie Kochane :-) pogoda nam nie dopisuje więc korzystając z dnia wolnego zabieram się za prasowanie.
Wczoraj miałam mieć dzień wolnego, ale niestety przez moją kochaną koleżankę musiałam przyjść do pracy. Jednak nie żałuję. Menago ze mną rozmawiała i powiedziała, że tak na prawdę od 16 już na mnie nie liczy, mam zająć się sobą. Do tego czasu przychodzę do pracy tak jak mnie się to podoba - jeśli tylko coś mi nie odpowiada mogę iść do domu :-) np: w ten weekend nie spodziewamy się dużej ilości klientów. Mam przyjść na 11 zamiast 9 i jeśli nie będzie ruchu mogę bezkarnie zostawić koleżankę w pracy i iść odpoczywać :-D natomiast w niedzielę mam zadzwonić i zapytać czy jestem potrzebna :-)
bardzo miło mi się zrobiło.

Lecę zająć się małymi cudami :-)

Do góry