reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
No to coraz wiecej nas kobietki :)

Gdy my sie poznalismy ja mialam 18 a Damian 28 :) moj staruch :)))

Ok zmykam kobietki spac kakao wypite i moge isc lulu, zawsze chodze 12 po 12 spac bo inaczej 100 razy bym sie budzila i jadla, juz i tak co ktoras noc sie budze z zamknietymi oczami szukam batonika czy cukierka albo bule, gryze na spiaco jem i ide spac dalej, ohhto najgorsze co moze byc Jedzenie w nocy ... A potem poscieli doprac nie moge z czekolady :p

Dobranoc, i ciesze sie ze tu zawitalam :))

Witam nowa mamusie!
sylcia007 ja tak strasznie uwazam na to co jem, jem 3 posilki dziennie, polowe z nich oddaje M, zadnych slodyczy czy niezdrowego zarcia a i tak 16 kg przytylam.
Digitalis gazetke sama sobie przynosze. Przy lozkach sa take male telewizorki ale wole sobie poczytac.
Kolezanka psa zabrala w koncu o 16. Obiadek sie udal, schabik wyszedl pyszny.
Ja spotykalam sie tylko raz z gosciem poznanym na necie i coz, przezwisko jakie nadaly mu moje wspollokatorki mowi samo za siebie: G. - fajtlapa.
Ale wlasnie moi ukochani sasiedzi poznali sie na jednym z serwisow randkowych i od paru osob juz slyszalam, ze tez sie tak poznali.

hej dziewczyny.
kurcze ja juz kolejny raz wstawalam w nocy glodna:/ nie wiem skad mi sie to bierze..... no dzisiaj kolo 4 juz mi tak burczalo w brzuchu, ze zjadlam sobie jogurta i poszlam znowu spac. mala kopie jak szalona i to bardzo nisko. dzsiaj wizyta u ginekologa, ciekawa jestem co powie:)
u mnie torba juz spakowana... w sumie to dwie: jedna dla malej a druga dla mnie:p
pozdrawiam i milego dnia zycze:)

Witam porannie!
Ja od paru dni , ajak sie obudze kolo 4-5 to potem dluugo zasnac nie moge:sorry: dzis wstalam na siusiu o 4.30 i do 6.30 sie meczylam. Wtedy zadzwonil budzik meza i jeszcze udalo mi sie kimnac do 7mej.
No ale trudno , dzieci odwiezione do przedszkola , jem sniadanko i ruszam na zakupki dla malej i dla mnie.

Sylcia, Magdabb Ja też jestem od kilku dni głodniejsza w nocy:szok: Dziś Mąż wstał się napić w środku nocy, a wrócił po kiwi, winogronach, ciastkach i kiełbasie :-D:-D:-D no i ja jabłko musiałam przez to zjeść, bo mi w brzuchu burczało a rano też głodna się obudziłam :eek:.
Kurcze, nie wiem czy to przez czytanie Was, ale ja od wczoraj mówię swojemu, by był w pogotowiu, zaczęłam jakoś dziwnie czuć, że to tak blisko, ja jeszcze muszę z 5 tygodni wytrzymać :szok::szok::szok::szok: Dziś dopiero szkołę rodzenia zaczynamy. :angry::angry::angry: Memu Mężusiowi też zaczęło się udzielać, wczoraj sam spytał, czy wreszcie torbę spakowałam :no: no ale obiecałam, że dziś przed pierwszymi zajęciami to zrobię:rofl2:

heja heja:)
ja też non stop głodna się budzę:/ wstaję jem śniadanie i za 2 godziny taka mnie senność łapie ;p dziś wstałam po 7 i teraz tak mi się spać chce, że szok ;p

ja też spakowałam torbę:D w sumie to większość rzeczy mam, to sobie uporządkowałam w walizce, pożyczyłam od teściów taką na kółkach, jakby mi się trafiło taxi jechać na IP, to torby nie będę dźwigać ;p a małego spakuję częściowo do torby od wózka:)

też mam dziś popołudniu wizytę u gina, ciekawa jestem jak mały jest ułożony, ale wydaje mi się, że ostatnio główką w dół się skierował, bo bardzo bolą mnie kości krocza:/ i zupełnie inaczej czuję jego ruchy, ciekawe co gin powie ;)

reklama
może wy już magazynujecie dziewczyny energię na poród:D ostatnio gdzieś czytałam że przed zbliżającym się porodem apetyt się wzmaga żeby mieć co spalać podczas porodu... u mnie na razie apetytu brak. Tzn jem ale bez większej przesady ani ochoty.

Na maksa się dziś nie wyspałam, znowu maż odprowadził młodego do przedszkola bo ja się nie zwlekłam z łóżka. Gardło mnie boli, oko zaropiało i katar mam. Już sama nie wiem czy to wirus czy alergia czy wszystko razem.

Z ciekawych rzeczy śniło mi się że mama2006 urodziła - i tu niespodzianka bo córcię:)

Do góry