Flower-troszke w mojej torbie luzu, ale ma wymiary 60na 35cm :-) pomiar nie byl bardzo dokladny(torba na ziemi,a wiadomo jak mymy ze wstawaniem).Jak jedziemy z m na weekand to mam mniejsza torbe!!! ale nie martw sie chyba kazdej torba bedzie wygladac na "przesadzona".
reklama
OlciaLolcia
Fanka BB :)
Flower- spokojnie Maleńka... Ja się właśnie muszę zaopatrzyć w większą torbę, bo ostatnio jak próbowałam wszystko zmieścić do mojej, to totalna porażka nawet połowa moich rzeczy mi nie wejdzie a co dopiero rzeczy Juniorka ja myślę, że oni tam są przyzwyczajeni do takich widoków
myszka2829
myszka2829- przeszło na szczęście... Przeminęło z wiatrem
dagrab- ja w Tychach mieszkam, a pracuję w Katowicach
mowisz, ze przeminelo z wiatrem no to dobrze, bo sie martwilam
galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Ja mówiłam do Męża jakiś czas temu, że musimy wykombinować jakąś torbę/walizkę do szpitala, a on, że przecież kupiłam -chodziło mu o tę, co na spacery lub wyjazdy na dziecka rzeczy co na wózek można powiesić Się uśmiałam, że taki niepoprawny optymista z Niego. Przecież ja nawet Młodego rzeczy tam nie zmieszczę do szpitala
Vanilia blizniaki czadowe.
Kiedys opiekowalam sie blizniaczkami 11miesiecznymi i normalnie jak tak raczkowaly jedna za druga to takie slodziaki.
A jako nieuleczalna kociara - koty sa the best! Uwielbiam jak spia przytulone i myja jeden drugiego. Niestety moja Bunia jest z gatunku tych niedotykalskich za to Tomeczek nadrabia czuloscia za nia i za siebie.
Flower ja ze wszystkim jestem jeszcze w polu ale mysle, ze do szpitala zabiore tylko klapki, recznik (mam obrzydzenie do poscieli i recznikow po pracy w hotelu) i kosmetyczke. M naszykuje na wyjscie fotelik (jak go w koncu kupie) i ciuszki (jak je w koncu wypiore). Takze ja to chyba ze zwykla torebka pojade. O no i najwazniejsze zebym laptopa nie zapomniala!:-)
Kiedys opiekowalam sie blizniaczkami 11miesiecznymi i normalnie jak tak raczkowaly jedna za druga to takie slodziaki.
A jako nieuleczalna kociara - koty sa the best! Uwielbiam jak spia przytulone i myja jeden drugiego. Niestety moja Bunia jest z gatunku tych niedotykalskich za to Tomeczek nadrabia czuloscia za nia i za siebie.
Flower ja ze wszystkim jestem jeszcze w polu ale mysle, ze do szpitala zabiore tylko klapki, recznik (mam obrzydzenie do poscieli i recznikow po pracy w hotelu) i kosmetyczke. M naszykuje na wyjscie fotelik (jak go w koncu kupie) i ciuszki (jak je w koncu wypiore). Takze ja to chyba ze zwykla torebka pojade. O no i najwazniejsze zebym laptopa nie zapomniala!:-)
mama2006
galwaygirl - o przypomniałaś mi o filmie... udało mi się wczoraj nagrać, co prawda nie widać tak jak u Ciebie ale coś jest
Jak dodajesz filmiki? ja nie wiem jak to zrobić?
Isia - koleżanka nie poważna mam nadzieję, że odebrała szkodnika już i skończy się Wasza męczarnia z Nim !!! Co do lekarza to super wieści A jak tam Wasz remont?
Jutro sobie po piorę pościelowe dla Filipka, a pod koniec tygodnia założę i będzie sobie czekać już, a co
Olcia - to dobrze, że brzuch już nie boli. Oby więcej Cię nie męczyło, aż do czasu porodu ;-)
No i Witam nową mamę - super, że do Nas dołączyłaś.
Jak dodajesz filmiki? ja nie wiem jak to zrobić?
Isia - koleżanka nie poważna mam nadzieję, że odebrała szkodnika już i skończy się Wasza męczarnia z Nim !!! Co do lekarza to super wieści A jak tam Wasz remont?
Jutro sobie po piorę pościelowe dla Filipka, a pod koniec tygodnia założę i będzie sobie czekać już, a co
Olcia - to dobrze, że brzuch już nie boli. Oby więcej Cię nie męczyło, aż do czasu porodu ;-)
No i Witam nową mamę - super, że do Nas dołączyłaś.
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dagrab wlasnie wiem ze szpitale tam maja straszna opinie tak wlasnie myslalam sobie ostatnio gdzie bym rodzila gdybym byla w pl ...
Vanillia ta kocia mama i jej maly sa kochane ) ogolnie bardzo lubie koty )))
Galwaygirlmoze maluszek zrobi rocznicowa niespodzianke my sie smiejemy z D ze moze na Walentynki bedziemy miec supriseee ja ogolnie zdrowotnie tez nie jestem w super stanie niestety, musialam isc na chorobowe Kregoslup, dyski padaja mi doslownie Brzuch mam duzy i ciazy mi bardzo na dodatek arytmie serca mam i tez serce kluje i boli ruszam sie ale czasem jak taki stary pingwin pik pok z boku na bok : ;
Flowermoja torba teraz bedzie ogromna ostatnio wszystko upchalam do torby takiej odpowiedniej na bagaz podreczny, a teraz na luzno do takiej podluznej prostokatnej torby daje i wcisne ja w szpitalu po lozko
Isiaja teraz tez mam w domu pieska sasiadki, do 10 bedzie u nas i juz kilka razy bym sie wywrocila prez niego Gdzie postawisz noge tam ten pies Nawet wejsc do wc nie da samemu :| ale takich wiekszych problemow nie ma na szczescie
Dziekuje dziewczyny za mile przyjecie, lubie gdy na watku cos sie dzieje, dziewczyny pisza, jest z kim pogadac
Vanillia ta kocia mama i jej maly sa kochane ) ogolnie bardzo lubie koty )))
Galwaygirlmoze maluszek zrobi rocznicowa niespodzianke my sie smiejemy z D ze moze na Walentynki bedziemy miec supriseee ja ogolnie zdrowotnie tez nie jestem w super stanie niestety, musialam isc na chorobowe Kregoslup, dyski padaja mi doslownie Brzuch mam duzy i ciazy mi bardzo na dodatek arytmie serca mam i tez serce kluje i boli ruszam sie ale czasem jak taki stary pingwin pik pok z boku na bok : ;
Flowermoja torba teraz bedzie ogromna ostatnio wszystko upchalam do torby takiej odpowiedniej na bagaz podreczny, a teraz na luzno do takiej podluznej prostokatnej torby daje i wcisne ja w szpitalu po lozko
Isiaja teraz tez mam w domu pieska sasiadki, do 10 bedzie u nas i juz kilka razy bym sie wywrocila prez niego Gdzie postawisz noge tam ten pies Nawet wejsc do wc nie da samemu :| ale takich wiekszych problemow nie ma na szczescie
Dziekuje dziewczyny za mile przyjecie, lubie gdy na watku cos sie dzieje, dziewczyny pisza, jest z kim pogadac
Ostatnia edycja:
Ja tez musialam torbe pozyczyc, bo jedna dalam siostrze(jej mloda na kazdy wyjazd ma osobna) z druga m chodzi na pilke, wiec nie jest zbyt czysta(kazdy jego ciuch po meczu mozna wykrecac), a walizki za duze.Na szczescie tesciowa ma toreb od groma w kazdym rozmiarze(nie wiem po co jej tyle).Moja mala dzisiaj od poludnia sie wierci, dobrze ze m dzisiaj autko prowadzil bo takie kopniaki w czasie jazdy dostawalam ze az podskakiwalam.
OlciaLolcia
dagrab- jeżeli zdecydowałaś się rodzić w Katowicach, to radziłabym udać się na Ligotę...
Witam nową mamusię :-):-):-)
Wypiłam kakao i mykam do łóżeczka Drogie Panie, bo rano trzeba wstać spokojnej nocy, bez częstych wizyt w wc życzę wszystkim :-)
Witam nową mamusię :-):-):-)
Wypiłam kakao i mykam do łóżeczka Drogie Panie, bo rano trzeba wstać spokojnej nocy, bez częstych wizyt w wc życzę wszystkim :-)
reklama
Ligota odpada, za daleko troszke,choc wiem ze maja dobra opinie no i jakby sie cos dzialo to maja odpowiedni sprzet dla dzidzi, ale nie wiem jak ze znieczuleniem,a na Raciborskiej jest bezplatne ;-) jak nie Raciborska to raczej zdecyduje sie na szpital braci bonifratów na Bogucicach.Kurcze a myslalam ze ze slaska to tylko ja i Vanilia jestesmy
Isia- taaaa wez u nas do szpitala laptopa a wyjdziesz juz bez niego :-)zreszta i tak pewnie nie maja wi-fi.
Ale ta moja Tynka sie rozpycha nad pepkiem, wiec nie ma takiego efektu jak u galwaygirl.
Isia- taaaa wez u nas do szpitala laptopa a wyjdziesz juz bez niego :-)zreszta i tak pewnie nie maja wi-fi.
Ale ta moja Tynka sie rozpycha nad pepkiem, wiec nie ma takiego efektu jak u galwaygirl.