reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

też myślałam że My tu same Dagrab, a reszta Warszawianek:-D a tu sie jeszcze Olcia ujawniła, fajnie:-)

idę się położyć chociaż nie chce mi się spać, ale jutro lece z rana na badania i nie chcę chodzić jak lunatyk

Dobrej nocki mamuśki, buziaki

reklama
Mama no z tym filmikiem, to niestety, ale musiałam się zarejestrować na You Tube tylko uprywatniłam go, że tylko osoby posiadające link do niego mogą go oglądać, no i jak już wrzucisz na YT to później pod filmikiem jest "udostępnij" i kopiujesz stamtąd link i wklejasz w odpowiedzi koło wklejania zdjęć jest filmowa klatka i wklejasz ten link pod "podaj URL do filmu"
Choć widziałam, że jakoś i przez wrzutę można, tylko pewnie też trzeba się zarejestrować.
Jak już wreszcie założyłam to konto, to będzie łatwiej dzielić się z rodziną, bo Mąż od razu jak nagra nas (chyba że z wrażenia zapomni) w szpitalu to będzie mógł wgrać filmik i tylko link mojej rodzince podeśle, dziękuje Bogu za internet, jakby go nie było to albo bym zbankrutowała na telefony albo byłabym już w PL i nie poznała swego Mężusia :-(

galwaygirl- ja mojego m poznalam przez neta wiec tez za niego bardzo dziekuje:-) i mimo ze siostra mieszka tylko 80 km ode mnie to pozwala mi ogladac moja chrzesnice od czasu do czasu(przewaznie siostra siedzi na skypie i ma video rozmowe z nasza mama- ktora oglada sobie swoja wnusie jak film,ona juz jest tak do tego przyzwyczajona ze jak widzi lapka to krzyczy "BABA":-D)

blair_90 na razie nie odstawiaj, zwłaszcza jeśli gin na urlopie. Znajoma odstawiła leki na potrzymanie bo stwierdziła że może juz niepotrzebne (skończyła 36tc) i nastepnego dnia urodziła.

sonka86 też bym najchętniej już tuliła malutka w ramionach ale jak pomyślę o ile trudniej się żyje wcześniakom to jednak wolę poczekać. Zwłascza że przy takich temperaturach wiruzy atakują ze wszech stron. Mnie znowu jakieś choróbsko bierze bo leje mi sie z nosa i kicham jak szalona:/

cyśka z tym ścieleniem to chyba warto poczekać, bo tylko kurz się zbiera. Tez mnie korci strasznie ale jescze się wstrzymam, bo przyjdzie na to czas... a krisową raczej trochę w szpitalu potrzymają - przy takim maluszku nie wychodzi się po paru dniach.

renatka dobrze wiedzieć z tym Nasivinem - jak się młoda nie będzie chciała wygramolić to może zastosuję:D

daissy a kiedy jest ostatni moment do cc przy pośladkowym? pytam bo mnie to póki co tez dotyczy:/

Vanilia musze przyznać że mimo że już rodziłam to nie pamiętam czy ręcznik dla maluszka pakować. Chyba istotnie położne szpitalnymi ręcznikami wycierają... a kosmetyki też szpitalne, z wyjatkiem pieluszek i chusteczek wilgotnych.

Isia niepoważna ta kobita, nie dość że prosi Cię o pomoc to jeszcze nie szanuje Twojego czasu. Fajnie że u Was gazetkę do ktg daja u nas się leży plackiem i czeka na niewiadomo co, przynajmniej serduszko pieknie słychać;)

kupiłam dzis parę rzeczy do szpitala, więc torba powoli sie zapełnia. Nawet o mało co w kapcie sie nie zaopatrzyłam, bo nie bardzo mam. Koniec końców stwierdziłam że wezmę klapki bo i tak w kapciochach nie będę potem chodzić bo nie lubie. Od kiedy ogarnęłam pokoik malutkiej to jakoś bardziej czuję że to już zaraz będzie tam moja dzidzia leżeć... doczekac sie nie mogę:)

Digitalis nam położna na szkole rodzenia mówiła że jeszcze coś do dupci trzeba wziąć ja już dziś maść linomag zakupiłam:-) tak jak radziła

No ładne kółko się tu zebrało, Ja, Myszka, Dagrab, Cyśka, Sylcia :-D kto jeszcze się dopisuje?
Znajomi wrócili ze stanów i opowiadają, że widzieli takie fajne podkoszulki że siedzą dwa ptaszki na linach pomiędzy słupami i podpis "I met my love on line" no i załamali mnie, że nie kupili, pół netu przeszukałam i nie znalazłam a chciałam nam kupić na sesję ślubną :baffled:.
To jedyną niespodziankę jaką udało mi się zrobić to: Hokeista - sklep.fajnewesele.pl figurki na tort, bo mój w hokeja na rolkach amatorsko gra :-)

reklama
Do góry