reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Cześć Dziewczyny,

WIDZIAŁAM SERDUSZKO, WIDZIAŁAM SERDUSZKO, WIDZIAŁAM SERDUSZKO!!!!!
I się popłakałam :-D

Moja malutka fasolka daje sobie rade :-) Coś cudownego podglądać swoje maleństwo jak rośnie. Tego się nie da opisać. Życze Wam wszystkim jak najszybciej takich wrażeń bo nie zapomnicie ich do końca życia.

reklama
Anek - a jaką miałaś kwotę na umowie? Pytam bo się kompletnie na tym nie znam. Czy jak np. będę miała 600zł to też mi się należy? Czy jest może jakiś próg - gdzie musi być konkretna kwota?

Lociulla - GRATULUJĘ serduszka ;) wcale się nie dziwię, że łezka po płynęła ;) też tak chcę już !!!

Przespałam 2,5 godzinki i nadal bym spała :o

Hej hej Mamusie ...jesli chodzi o plec to my juz mamy dziewczynke :tak:i chcielibysmy miec chlopca ale tak naprawde to modle sie o to by bylo poprostu cale i zdrowe .i zeby spokojnie donosic i urodzic:sorry2:
Jesli chodzi o imie to nie potrafie narazie o tym myslec puki nie zobacze buski na usg :tak:;-):-D

Czuje sie dobrze oprocz napuchnietego i rozpulchnionego podbrzusza oraz wiekszego apetytu i piersi nabrzmialych noi chyba lenistwo brak koncentracji i zmeczenie to moje objawy :tak::tak::tak: tak bardzo chcialabym juz wiedzoec ze wszystko jest ok z moja fasolineczka ....W polsce szybciej mozna pojsc na usg a tu do lekarza to idzie sie od 8tygodnia...!?

A czy ktoras wie kiedy mniej wiecej dostaniemy glowny watek na glownym ??? LUTY 2012:confused::confused::confused::confused::confused:

Cześć Dziewczyny,

WIDZIAŁAM SERDUSZKO, WIDZIAŁAM SERDUSZKO, WIDZIAŁAM SERDUSZKO!!!!! I się popłakałam :-D

Moja malutka fasolka daje sobie rade :-) Coś cudownego podglądać swoje maleństwo jak rośnie. Tego się nie da opisać. Życze Wam wszystkim jak najszybciej takich wrażeń bo nie zapomnicie ich do końca życia.
GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super wiesc :)
Jeju to ja nie wiedzialam ze juz tak wczesnie mozna ujrzec bijace serduszko :O wow az mi sie lezka zakrecila jak przeczytalam twojego posta ... i jak wyglada ? przypomina plod zarodek >>??

Luciolla super wieści:-)
U mnie za to gorzej delikatnie podplamiłam, doktor zrobiła mi usg i niestety dalej nie widać nawet pęcherzyka za to na jajniku jakaś palma:-(Mam zrobic kontrolnę bete i we srodę sie pokazać. Ech jeszcze mi ciąży pozamacicznej do szczęścia brakowało......

Paluszek - będzie dobrze, trzymam kciuki. Co do zmartwień ja też się czasem martwię - ale trzeba być dobrej myśli i będzie wszystko dobrze ;)

Mamusia Blaneczki - też tak czuję, jakbym miała wszystko tam na dole rozpulchnione.

Ja do lekarza pójdę jak będę w 8 tygodniu i już doczekać się nie mogę :)

Cześć Dziewczyny,

WIDZIAŁAM SERDUSZKO, WIDZIAŁAM SERDUSZKO, WIDZIAŁAM SERDUSZKO!!!!!
I się popłakałam :-D

Ach... gratuluje serdecznie i zazdroszczę !!!! Ja jutro mam pierwszą wizytę u ginka... trochę się denerwuję i mam wielką nadzieję, że zrobi USG i ja też w końcu będę miała szansę zobaczyć mojego Skarba :)

reklama
Do góry