Witam po weekendzie
Witaj! Fajnie, że jest nas coraz więcej... więcej przemyśleń, porad i wsparcia
Dzisiaj całe szczęście mdłości z rana nie mam... wczorajszy poranek był masakryczny... No i wyspałam się pierwszy raz od dawna mąż wyszedł nie budząc mnie i udało mi się pospać prawie do 9 a teraz zmykam do pracy...
Pozdrawiam !!
A mnie jak zaczęły boleć te 2 dni temu to teraz mam problem ze smarkaniem bo wtedy za mocno je zgniatam łokciami bolą głównie po bokach i trochę "od przodu" nawet jak się przytulam do Mężulka....piersi jak nie bolały tak nie bola...ale chyba robia sie coraz pelniejsze...
A ja z mężem chcielibyśmy chłopca bo już mamy imię od dawna, a jak pokaże się na USG dziewczynka będziemy mieć kilka miesięcy główkowania nad imieniem ))) ale też nie będzie to problem - bo ustaliliśmy, że wtedy to będzie nasza kochana księżniczka a nie grzeczny łobuziakCo do dziewczynek - to większość z Nas pewnie dziewczynkę chce. Ale najważniejsze aby zdrowe dzieciątko było
Witam Was! Czy mogę się przyłączyć? Dziś się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to będzie 4-5 tydzień
Witaj! Fajnie, że jest nas coraz więcej... więcej przemyśleń, porad i wsparcia
Dzisiaj całe szczęście mdłości z rana nie mam... wczorajszy poranek był masakryczny... No i wyspałam się pierwszy raz od dawna mąż wyszedł nie budząc mnie i udało mi się pospać prawie do 9 a teraz zmykam do pracy...
Pozdrawiam !!