reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Cyśka gdzie rozpoczynasz zajęcia? My jutro już 5 będziemy mieć - uwielbiam tam chodzić :-)

Co do rodzinki ... nigdy moja nie była idealna i piękna, jednak teraz przekonuje się coraz bardziej, że nic nie warta niestety. Między moją siostra a mną jest 8 lat różnicy, ona starsza - powinna być mądrzejsza, odpowiedzialna ... a tylko kłopotów mi robi. Ogólnie chodzi o to, że przez nią w sobotę okazało się, że mam trzeciego komornika. Wyć się chce, ale spokojnie... już nie myślę o tym. Po nowym roku zajmę się tym na tle prawnym...

reklama
mnie ostatnio siostra wkurzyła, bo caly czas mi truje ze jestem wielka, no jestem ale byłam w miare szczupla, niestetuy w ciazy przytylam okrutnie, co nie oznacza ze nie bede sie odchudzac po ciazy. zamiast wspierac to dołuje ech :(

Ja tez sie witam poniedziałkowo:) W Gdańsku pogoda dziś ładna:) dosc zimno i wieje, ale świeci słońce:)
Suzi współczuję kilka razy miałam okazje przechodzić grype żołądkową i wiem jakie to paskudztwo...
Dee nie przejmuj się i nie denerwuj szkoda Twojego zdrowia -tak to juz jest ze rodziny sobie nie wybieramy...ja tez wiele mogłabym pisać na temat moich relacji z bratem...

Ja dziś zaczynam szkołę rodzenia bardzo jestem ciekawa jak bedzie....:)
A co do pracy...no to jest ostatnio moja bolączka, w środę mam wizyte u lekarza i chciałam wziąć juz zwolnienie (zakładałam ze tak do połowy grudnia i tak bym pochodziła do pracy, żeby pozamykac pare spraw, ale juz bardziej na luzie wiedzac ze w razie gorszego samopoczucia moge wyjsc szybciej, albo pracować zdalnie bez wyrzutów sumienia...) Tylko nie wiem jak to w pracy oznajmic...tyle juz miałam przykrosci róznych, ze boje sie reakcji, jak ich nie uprzedze to bedzie zle jak ich uprzedze to tez bedzie masa dziwnych komentarzy...wszystkim w ogole sie wydaje ze ja chyba nigdy nie urodze...brzuch nieduży i ogolnie przeciez wygladam dobrze wiec w sumie mogłabym z pracy od razu na porodówkę jechać...tak bardzo sie tym wszystkim przejmuje...nie chce nikogo zawiesc, zostawic w trudnej sytuacji, nie chce zeby ktos pomyslal ze wykorzystuje sytuacje...nie umiem sie jakoś od tego odciąć, a pewnie im bardziej bede sie zatanawiac jak tu zrobic zeby bylo najlepiej tym gorzej to zostanie odebrane...:/

Dee_ zaczynamy szkołe na Madalińskiego tam gdzie chodzę do ginka.Taka podekscytowana tym jestem na maxa jak mała dziewczynka:-)

Dziś obudziłam się o 4.30.Mały tak mnie skopał że przestraszona sie obudziłam.I potem tak z półtorej godziny szalał jeszcze chyba jak nigdy.Ale za to jakie to cudowne uczucie....ech:-)

Moja koleżanka rodziła tam we wrześniu i też była zachwycona. Gdybym mieszkała nadal na moko to też bym tam rodziła :-) sama się tam urodziłam :-p
U nas na Żelazną do szkoły rodzenia chodzi dziewczyna, która będzie rodzić na Madalińskiego. Troszkę dziwne, ale spoko :-D moze się już na Madalińskiego nie załapała :-D

krisowa - tak mam zamiar oby mnie tylko nie odesłali.Tydzień temu byłam u gina i w kolejce rozmawiałam z dziewczyną która rodziła tu 6tyg temu i BARDZO sobie chwaliła ogólnie wszystko(a nie miała tu lekarza tylko do szkoły rodzenia chodziła).Także uspokoiłam się bardzo co do tego.A kiedyś jak byłam u lekarza ogólnego do którego wysłał mnie mój gin i ten lekarz zapytał mnie gdzie będę rodzić to mu powiedziałam że na Madalińskiego zamierzam.To powiedział mi że to jest bardzo dobra decyzja bo to teraz (nie jak kiedyś) bardzo dobry szpital tak słyszał od innych lekarzy.

Dee_ zapomniałam Ci napisać że zainspirowani razem z moim m linkami do sklepu z rzeczami dla dziecka w Ząbkach w sobotę jedziemy tam na zakupy!!!! Dzięki kochana za ten link.Mojemu m bardzo podoba się ten wózek MIkado Aston który pokazywałaś i jedziemy go obejrzeć.Poza tym przeglądnełam dokładnie ich stronę internetową i mają naprawdę dużo rzeczy które potrzebuję a więc mam nadzieję czekają nas owocne zakupy:-D.A wybór wózeczków też mają imponujący i ceny bardzo przystępne:-D

Dodam tylko o czym dowiedziałam się niedawno że mój m też się tam urodził.Trzeba ciągnąć tradycje hehhhhehehhee

Dee tylko się nie denerwuj, kurczę przykro tylko że to własna siostra kłopotów przysparza:-(
Ja też nad taką poduchę myślałam, ale nie wiem, czy się skuszę.
Zdecydowałaś się juz na tę golarkę dla M, bo ja też szukam i sama nie wiem....
Mama Niki fajnie, że do domu przyjdzie Mikołaj, może nawet lepiej niż w przedszkolu bo tylko do córci przyjdzie;-)
Susi współczuję tydzień temu to samo przeżywałam
Myszko co sądziesz o tych chusteczkch NIEMIECKIE 12 x WETTIES chusteczki CLASSIC'80 HIT! (1953081971) - Aukcje internetowe Allegro
W Pl marka nieznana a cena całkiem całkiem spotkałaś się z tą marką może?

reklama
Cyśka cieszę się, że dałam Wam pomysł :-) daj znać jak ten Aston się sprawuje :-)
Antila w końcu wyszło tak, że moja ciocia mu kupuje, bo nie ma pomysłu na prezent dla osoby której nie zna. Więc padło na tą GOLARKA PHILIPS HQ 6920 PROMOCJA !!! (1966757050) - Aukcje internetowe Allegro dlatego, że nie chcę cioci obciążać kosztami tej którą sama bym wybrała czyli taką Philips Golarka RQ1160 Świetna golarka prezent (1973764192) - Aukcje internetowe Allegro
Jednak ta pierwsza nie ma złych opinii więc wierzę, że się spodoba. A jak się sprawdzi to za jakiś rok, dwa kupię mu tą która mi się spodoba :-)

Do góry