reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

dagrab tych na L nie zauważyłam w biedronce, ale jak zrobiłam wywiad wśród znajomych mam to ponoć dada jakościowo nie są najlepsze, więc z tymi drugimi może być podobnie. Na pierwsze miesiące chyba kupimy Belle Happy albo Huggiesy, potem już na Toujours'ach z Lidla będziemy jechać (sa dopiero od 5 kg zdaje się).

reklama
Czesc Dziewuszki!
Wczoraj padlam o 22 a dzisiaj juz o 6:30 wyspana, wiec sobie wstalam, zdarzylam umyc lazienke a tu moje dzieciaki juz sie pobudzily.
Musze im chyba codziennie mowic, ze jest weekend bo jak maja wstac do szkoly to tragedia a jak weekend same im sie oczka o 7 otwieraja.
Moj mezus dzisiaj koncert zyczen: dzieciakom zrobil gofry a nam wlasnie smarzy jajeczniczke i boczus na sniadanko.
Milej soboty, u nas leje jak z cebra, ostatni weekend gdzie ma byc ponad 15 stopni i od poniedzialku juz gora 5 bedzie.:-(

dagrab - ja też nie widziałam takich pieluch, kiedyś używałam DADA ale są takie sobie, już bardziej wolę te z Rossmanna. Ja mam zamiar na początek kupić Hugiess z 2 paczki rozmiar 1 oraz te z Rossmanna roz. 2 i 3 ;) taniej wyjdzie. Na wątku zakupowym dałam Wam cynk na temat promocji :D

Digitalis - to co było w Fort Wola to jakaś porażka była. Mikołaj siedział i się patrzył... miały byś konkursy, a nie było - jakoś słabo to zorganizowane było. Kuba mi zdziczał - nie chciał iść zdjęcia sobie zrobić z Mikołajem (może dlatego bo dziwnie mu patrzyło z oczu) hehe więc się nie dziwię. Jutro chyba pójdę z Nim gdzie indziej na spotkanie z Św. Mikołajem. Niech sobie korzysta (może to będzie lepsze) :D

A mąż dzisiaj dał mi cynk, że w przyszły weekend w TESCO na górczewskiej ma występować Andrzej Piasecki PIASEK. Hehe śmiałam się do niego o na koncert mnie zapraszasz :-) zwłaszcza, że masz weekend pracujący :p się śmiał :-D może któraś z mam sobie pójdzie ze swoim lubym.

Dobry humorek mam :-)

Vanilia- gratuluję z całego serduszka!!
Wkońcu znalazłam chwilkę dla siebie :-D eh ale się wypindrzyłam dzisiaj!! I odrazu humor mi się poprawił :-D

W ogóle, to się trochę martwię, bo lekarz mnie okrzyczał trochę... Kurde 2kg schudłam :eek: od ostatniej wizyty. No i nie wiem skąd się to bierze, dał mi skierowania na badania krwi, ale wydaje mi się, że to ze stresu... Bo odżywiam się dobrze przecież... Nie dość, że mało przybrałam, to jeszcze straciłam :eek:

A ja już odpoczywam. Po moim rannym lenistwie, umyłam wszystkie okna-chyba godzinkę mi zajeło. Potem zaczełam troszkę ogarniać. Zupkę szczawiową wstawiłam i pierogi z mięsem zaczełam robić. W między czasie łazienkę sprzątnełam i juz m wrócił z pracy. Ale jak już zmywałam po obiadku to myślałam tylko o kanapie. Tak mi nogi w d..... wchodzą. Jeszcze tylko poleżę w wanni z książką i kąpiel. I nic nie robię daję słowo.nadrobię troszke was bo w tygodniu mi jakoś czasu brakuje. :-)

No i udało mi się nagrać kopniaczki mojego maluszka MOV00378.MP4 - YouTube zaczyna się w 1 minucie i trwa może 5 sekund ale jest :-)

OlciaLolcia dbaj wiec o siebie i zero sresow prosze!!!
Blizniak no kopia te nasze dzieciaczki coraz mocniej no u mnie to nawet bym powiedziala ze bolesna sa tym bardziej ze wiekszosc obrywam na żebra ;-)

reklama
Witam z rana.
Ja już po śniadanku. Kawkę wypiję na mieście, jadę na jakieś zakupki. Mam kupony zniżkowe więc może coś wynajdę ciekawego. A potem do spożywczaka.
Ok zmykam, chciałam sie tylko przywitać :-)

Do góry