reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Vanilia ogromne gratulacje, teraz już tylko poród masz na głowie:) Dobrze że udało Ci sie obronić póki jeszcze maluch w brzuchu, bo potem dużo trudniej - wiem z doświadczenia;)

Mama Niki
uważaj na Jyska, ceny mają przystępne, ale jeśli chodzi o jakość to wiele produktów traci, wiem bo rok pracowałam obok, i parę rzeczy u nich kupiłam i zawsze to była jakąs fuszerka. Tania ale jednak fuszerka, więc z materacem też może być różnie.

reklama
Witam wieczornie :-)
Vanilia gratulejszyns :-)

Nie mam siły dziś pisać, ale zapytam o jedno, bo się zmartwiłam.
Była dziś u mnie siostra i troszkę się pośmiałyśmy. W pewnym momencie poczułam chluśnięcie. Poszłam do łazienki a tam??? Oczywiście zaróżowiony upław :eek: i zaczęłam dociekać o co chodzi znów :-( mam nadzieję, że to tylko z wysiłku. Jak myślicie? Teraz już mam upławy bardziej normalne, na pewno już nie różowe...

Cholercia, a wizyta 19.12 dopiero i moja gin oczywiście wyjeżdża do tego czasu ...

Dee- może ten kolor różowy nie jest od krwi - tylko to jest jakiś grzybek? jak jest to krew to szybko zrobiłoby się brązowe od utlenionej krwi, wczoraj przecież byłas u gina - więc pewnie nadal wszystko jest ok - może na fotelu coś złapałaś? wystarczy że reczniczek papierowy trochę się przesunął i już infekcje masz gratis...

Infekcje to jak mam permanentnie...
no zobaczymy. Malutka kopie i bryka cały dzień więc zostawię nerwy w kieszeni :-)

Dee, a stosowałaś Lactovaginal, albo ten vitagyn C - kiedyś pisałaś że lekarz Ci to też zalecił?

Nie martw się, jesteśmy już na końcówce... ja cały czas drżę, żeby znowu nie dostać jakiegoś syfka :( bo od czerwca do września z tym walczyłam, ale teraz już staję na rzęsach, żeby nic nie złapać i na szczęście się udaje

Vanilia ja tez gratuluje, ja mam obrone w srode, ale jeszcze sie nie zaczelam uczyc - mgr juz jednego mam - teraz bronie zaleglego z czerwca lic. ale zupelnie mi sie nie chce :(

Właśnie zaaplikowałam sobie Gynazol - miejmy nadzieję, że pomoże :-)
nie będę się przejmować tylko muszę poważnie przystopować a nie szaleć ...

Mąż dziś poleciał z kolegami a ja jutro do pracy więc opuszczam Was panienki i życzę miłej nocki :-)

reklama
Vanilia moje WIELKIE gratulacje.
dodo783 jak najbardziej mozesz miod Manuka brac. Pomaga na wszystko od przeziebien do jelitowki. 3 razy dziennie po lyzeczce. Niestety u nas w sklepach tego nie mozna kupic, trzeba zamawiac przez internet (nie wiem jak w Polsce). Moje dzieci nigdy nie braly antybiotyku, zawsze je Manuka lecze. Jelitowke mialy przez godzine.
Kevinek juz OK. Wynudzil sie dzisiaj siedzac w aucie. Na pierwszym domku jeszcze przyjechalam do domu bo na 3h byl ale pozniej juz krotsze i siedzial w sumie 7h w aucie biedaczek. A jak na zlosc na zadnym domku nie bylo dzieci i nie mial kompletnie co robic.
Jedna z moich klientek jest fotografem i jutro jedziemy robic zdjecia do kartek bozonarodzeniowych. Ona zawsze nam takie sliczne fotki porobi. Ciekawe jak jej pojdzie w wielorybami?:-D

Do góry