reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Myszka :) ja jestem w trakcie robienia obiadu. Dziś mamy ziemniaki i jajka sadzone i do tego będzie czerwona kapusta ;)

Poza tym siedzę i NIC nie robię. Straszne to jest to moje lenistwo :-p Ale znowu wyjeżdżamy na weekend, to sobie musze bluzki na wyjazd uprasować. Krepuje mnie robienie jakiś domowych prac u teściowej, bo ona się wtrąca :/

reklama
Myszka :) ja jestem w trakcie robienia obiadu. Dziś mamy ziemniaki i jajka sadzone i do tego będzie czerwona kapusta ;)

Poza tym siedzę i NIC nie robię. Straszne to jest to moje lenistwo :-p Ale znowu wyjeżdżamy na weekend, to sobie musze bluzki na wyjazd uprasować. Krepuje mnie robienie jakiś domowych prac u teściowej, bo ona się wtrąca :/

Moje szczescie w delegacji jeszcze tydzien... maly zje w szkole, wiec my z niunia skoczymy moze na jakiegos dönnera^^, a co tam na kg trzeba zapracowac:-D

p.s.
ja to mam taka ochote na zeberka w sosie i mlode ziemniaczki i do tego mloda kapustke... tylko pora roku nie ta ehhh :dry:

A ja już właśnie posprzątałam całe mieszkanko i padnięta jestem...ech,coraz mniej siły mam:-(
I czekam na mężusia bo dzwonił że już wraca a że korki mega to może za godzinkę dojedzie :szok:

Witajcie piątkowo.

Po pierwsze Vanilia - trzymam kciuki aby się udało, a na pewno tak jest :D

Digitalis - dużo zdrówka !

Mama Niki
- dla Was również. Co do Mikołaja (to może zadzwoń do przedszkola i zapytaj się czy byś nie mogła z małą tylko na samego Mikołaja przyjść) ja tak zrobiłam jak Kuba był chory. Wiesz jak już bierze leki to jej to nie zaszkodzi, jak i nie zaraża - a i będzie miała mała odskocznię od ciągłego siedzenia w domku. Pomyśl o tym. U Nas Mikołaj dopiero 12.12 - w tym roku późno.

Isia
- to synuś się wymęczył. Dużo zdrówka dla niego. Mój w nocy się obudził i płakał (nie wiadomo z jakiego powodu) potem mi w nocy kasłał - dlatego dzisiaj w domku został... decyzja tym razem męża.

Co do nocki to u mnie w miarę przespana... tylko nie mogę ani na prawym, ani lewym boku za długo leżeć - bąbelek wtedy kopie bardzo. Chyba mu nie wygodnie było. Rano po śniadanku mąż mnie z domu wygonił z Kubą. Bo okna myć chciał ;) mi nie pozwolił więc sam się męczył (no ale mamy to już za sobą). Ja z młodym poszłam do ciucholandów :D oczywiście trafiłam na super okazje jak zawsze ;) ale to w innym wątku :p

Jak wróciliśmy mąż zrobił obiadek (było bardzo zdrowo hehe ) pizza i do tego hoop cola :p a potem na deser pączki i herbatka... raz na jakiś czas można zaszaleć.

O 16tej pojechał do pracy (na połowę dnia) wróci około 23ej albo później. No ale choć troszkę się nacieszyliśmy jego obecnością.

To tyle, odezwę się później lub jutro, buziaki miłego po południa

Kochane dziękuję WAM wszystkim bardzo za trzymanie kciuków, na pewno pomogły. Obroniłam się na 4:-) nie mogli dać więcej bo liczyła się też średnia ocen z 3 lat szkoły, a ta była nie całe 4, ale jestem taka szczęśliwa że mam to już z głowy. 100 kg ze mnie spadło:-)

Witajcie mamusie! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie,ale ja cały czas Was czytam jestem na bieżąco! Potrzebuje pomocy dzieciarnia moja przywlekła ze szkoły jelitówke im przeszło,ale mamusia niestety zdążyła załapać! Może macie jakieś ''bezpieczne'' kuracje dla nas? Jak narazie nawet woda mi nie wchodzi! Biedne to moje maleństwo jest na głodzie! Pozdrowionka!

reklama
Vanilia-kochana moje gratulacje!!!super!to już z głowy masz za sobą!!!wiedziałam że tak będzie:tak:

Właśnie przeglądałam oferty sklepu Jisk i jest w promocji materac z pianki termoelastycznej taki jak chciałam przeceniony 1999na 1400 jutro wyśle ema mam nadzieje że w Opolu będą jeszcze te materace.Stary mnie już denerwuje zaczynam czuć te sprężyny.Szkoda że jestem chora bo sama chętnie bym pojechała i zobaczyła dokładnie materac.M musi tez jakiś przezent dla naszej smerfetki kupić na mikołaja bo jeszcze nie mamy i dla chłopców szwagierki.

Coś dziś dużo do nadrabiania nie miałam ,troszke przystepowałyście z pisaniem.Nic zmykam bom głodna jak wilk i trzeba napić się ciepłej herbatki bo gardło nadal mocno boli.Dobrej spokojnej nocki.

Do góry