reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

dziewczynki dzisiaj jakoś o 22.00 na tvp1 będzie film dokumentalny " dzieci made in India" o surogatkach które za marne pieniądze rodzą dzieci ludziom z zachodu. Może być ciekawe, jak któraś ma ochotę

dzisiaj zrobiłam pierwsze pranko dla niuni:-D przepłukałam dwa razy ale ciuszki nadal pachną, mam nadzieję że dzidzi to nie będzie przeszkadzać
Dagrab ha mój też na jutro zażyczył sobie spagetti:-p od początku ciąży nie robiłam bo normalnie jak pomyśle o tym sosie ( który przed ciążą bardzo lubiłam) to mnie odrzuca.....może zjem jutro trochę...

reklama
Vanili a ja sie zastanawiam nad wizyta u tego lekarza z Łubinowej, duzo dobrego o nim pisze, a ja chce wkoncu moja dzidzie zobaczyc.
Mi siostra mowila ze bez plynu do plukania takiego dla doroslych.
Ja juz tez po pierwszym pranku dla Mani junior.
W proszku lovela i plynie do plukania tej firmy, ale nie czulam zeby mocno pachnialo(moze dlatego ze katar mialam), juz lezy schowane w szafie poprasowane.

Parę godzin i tyle naprodukowałyście że nie dam rady odpisać wszystkim.Martwiałam się że mały słabo się rusza a dziś się tak rozszalał że hej:-DCo do spania to ja zasypiam na lewym boku ale całą noc nie daje rady na jednym boku więc czasami na prawym się budzę mam nadzieję że malutkiemu nic nie grozi.Dziś mój M rzucił palenie:biggrin2: Miłej nocki życzę :tak:

Dagrab tak płukałam dwa razy te ciuszki ale wodą, nie dawałam płynu do płukania;-) właśnie dużo dobrego piszą i ciekawa jestem:-) zadzwonie koło czwartku i umówię się na wizytę do dr Kozy

Jejku prerzylam jakos dzisiaj.
Skurczy wiecej juz nie mialam ale caly dzien mnie boli dol brzucha i czuje jakby maly sie glowka wcisnal normalnie. Mam nadzieje, ze dzisiejsza noc obejdzie sie bez rewelacji.
Jutro zapisalam sie na usg 3D w koncu. Przyjmuja do 20 a jak bede czekac az M bedzie mial wolne to sie maly zdarzy do tego czasu urodzic. Takze sie juz nie moge doczekac, ciekawe po kim ma nosek i wogole ciekawam.
Jak przyniose swoja muzyke to mi na plytke dadza razem z nagraniem i przegladam wlasnie i sie zastanawiam co wybrac?

Parę godzin i tyle naprodukowałyście że nie dam rady odpisać wszystkim.Martwiałam się że mały słabo się rusza a dziś się tak rozszalał że hej:-DCo do spania to ja zasypiam na lewym boku ale całą noc nie daje rady na jednym boku więc czasami na prawym się budzę mam nadzieję że malutkiemu nic nie grozi.Dziś mój M rzucił palenie:biggrin2: Miłej nocki życzę :tak:

trzymam kciuki Renatka za Twojego M:))
Z doswiadczenia wiem, ze najgorsze sa 2 pierwsze tygodnie moze byc nerwowy postaraj sie o wyrozumialosc w tym czasie to bardzo pomaga.

Witam z rana:)
Noc znowu przespana tylko w polowie, obudzilam sie o 4 i nadal zasnac nie moge.

Renatka trzymam kciuki ma meza! :)

Dzis kolejne zajecia w szkole rodzenia, bedzie o pielegnacji maluszka i ma przyjsc Pani J&J i daj nam probki :D

ide sie polozyc moze jeszcze uda sie zasnac :)

Oj na poczatku ciazy to ja moglam spac cala noc i dzien i jeszcze mi malo bylo :p

Teraz najgorzej jest wlasnie w nocy, bo w dzien spac mi sie chce ale staram sie wytrzymac do wieczora, ale to tez nic nie daje. Noc przesypiam na raty.

reklama
Oj na poczatku ciazy to ja moglam spac cala noc i dzien i jeszcze mi malo bylo :p

Teraz najgorzej jest wlasnie w nocy, bo w dzien spac mi sie chce ale staram sie wytrzymac do wieczora, ale to tez nic nie daje. Noc przesypiam na raty.

jak staralam sie spac tylko w nocy to bylam chyba za mocno umeczona i nie spalo mi sie najlepiej. Teraz spie zakazdym razem jak mi sie tylko zachce no i jakos idzie. Tak pisza dziewczyny o spaniu to na boku, to na plecach i juz sama zglupialam i w sumie co troche sie przekrecam w nocy. Ale mala sie najmocniej rozciaga wtedy gdy spie na plecach to az mi gorki wypycha na brzuchu i pytanie czy jest jej nie wygodnie, czy ma wiecej miejsca...? Jak spie na boku to jest cisza i spokoj.
Badz madry tu teraz ^^:-D

Do góry