reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Dzień dobry :** miałam taką cichutką nadzieję, że będę pierwsza hihi... Wyspałam się niesamowicie, może dlatego, że zmieniłam materac i już mnie nic nie ugniata:-D aż chce się do pracy iść!! MIłego dnia Dziewczęta

reklama
Myszka ja staram sie spac na lewym boku ale nie zawsze sie udaje. Prawie zawsze budze sie na prawym.
Mi mala szaleje w kazdej pozycji byle bylo po 23 i byle bym probowala zasnac :D
Juz spac mi nie daje :D

laski ale produkujecie stron ;p hehe

ja dziś też wcześnie wstałam ;p ale na szczęście lepsza ta noc była niż wcześniejsza:) mały znowu cały dzień się ruszał to w nocy dał pospać ;p ja 6 grudnia idę do gina to się dowiem jak mały leży, bo też mnie bardzo w dole brzuch boli i często mam gigantyczny ucisk na pęcherz:( to straszny ból jest, także MamaNiki wiem o czym mówisz :(

mówicie spagetti? ja wczoraj bigos ugotowałam :O jest pyszny :)

no nigdy w życiu mi taki dobry nie wyszedł ;p ja to teraz jak w ciąży jestem to kwaśne mogę jeść kilogramami, za słodkim tak nie przepadam jak za kwaśnym:)

Antila nic nie mam do tego żeby dzidziuś spał z tatą:) Choidzło bardziej o sytuacje kiedy kładziemy maluszka do osobnego łóżeczka co noc, a jak tatuś idzie na 'nocke' to śpi z mamą, a następnego dnia juz do łóżeczka wraca - w praktyce nie jest to takie proste.

mamaNiki uważaj na siebie jak dzidziuś tak nisko. Na ból chyba nic Ci ginka nie pomorze, ale powiedzieć trzeba - może przynajmniej spróbuje wyjaśnic przyczynę.

jak tak czytam o tym Waszym praniu ubranek to mi sie jakoś odechciewa. Chciałabym już mieć to wszystko przygotowane ale jak pomyślę ile tego jest to jakoś nie mogę się zebrac żeby się wziąść za robotę. Może jeszcze poczekam parę dni do grudnia i dopiero - oj leniuszek ze mnie:)

Witam!
Nocka hym.. Chyba już się przyzwyczajam do tego wstawania już mam swoje pory.Może mały będzie się też budził o tych samych godzinach.Zauważyłam że wygodniej mi na prawym boku ale mały się wierci to pewnie jemu nie jest wygodnie,a to dziwne bo przed ciążą najwygodniej mi było na lewym boku.
Mam nadzieje że m wytrzyma,wiem że te pierwsze tygodnie będą ciężki ale mam nadzieję ze damy radę.
Kurcze nie mam pomysłu co dziś na obiad.

hejka
mam zaległości z 3 dni, ale popołudniu postaram się nadrobić, teraz nie ma szans, bo jadę zaraz do Torunia, ale mam nadzieję, ze u Was wszystko ok??!!
produkcja na lutówkach idzie, ze ho ho;-)
miłego, słonecznego dnia !!

reklama
renatka, ja prałam większość w pralce, chyba, że na początku miałam kupione w sklepie, to przepierałam tylko ręcznie, ale jak były jakieś ze szmateksu, czy z darów od znajomych, rodzinki, to prałam w pralce.

Do góry