reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

OlciaLolcia- tez bym poszla najpierw do weterynarza, moze to być własnie zazdrosc, pies nie zmienia sie z dnia na dzien bez powodu.Pies bardziej niz nam sie wydaje wyczuwa zblizajace sie zmiany.
Ja tez staram sie spac na lewym boku, a przynajmniej w tej pozycji zasypiam, m mowi ze pozniej spie na plecach :-)

reklama
myszka2829- właśnie myślałam też nad tym, że może poprostu brakuje jej jakichś witaminek, dieta zła czy cuś... Bo gdyby to była typowa zazdrość to odnosiłoby się to chyba tylko do mnie, ta agresja... A nie do wszystkich naokoło... Sąsiedzi już marudzą, że pies szczeka non stop, a ja odcinam, że psy zazwyczaj szczekają, gorzej by było, gdyby miałczała :-p no ale z drugiej strony też by mnie to dobijało...
dagrab- kurcze, ja czytałam, że nie wolno na plecach, bo się dziecko poddusza...

Sasiedzi Olcia zawsze marudzili i beda marudzic. Na psa ze szczeka, na kota, ze oknem wlazi itd... w sumie pies po to jesc dostaje, zeby domu pilnowal. Skoro szczeka moze ktos dzwonil domofonem, lub stal pod drzwiami... Niech rusza szanowne d... i spojrza;-). Moja sunia zdechla po 14 latach, maly juz nie byl taki maly mial 11 lat. Teraz nade mna mieszka piesek labrador i wcale mi nie przeszkadza jak szczeka na gesi (lata ich tu sporo) czy bawi sie koscia i rzuca mi po suficie czasem i w nocy. O wiele bardziej przeszkadza mi moj sasied z dolu z imprezami, wrzaskami i trzaskaniem drzwiami...
Ja swojej jak pokazywalam malego, wlazla cala do lozeczka i nie chciala wyjsc^^. Jak bedziesz u weterynarza zapytaj o mozliwosci zmian zachowania psa, ja obstawiam zazdrosc^^ i lek.

Olcia można zawsze skontaktować się z behawiorystą, no i polecam forum dogomania tam dużo cennych rad znajdziesz i jest także forum eksperckie
Isia my raz/dwa w tyg to jak często było;-):-D
Digitalis dlaczego dzidziuś z mamusią może spać a z tatą już nie?
Dee ja też mojemu M planuję golarkę kupić, ale kurczę 350 zł trochę dużo:eek:
Sonka śliczny rysunek na brzuszku:tak:
Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka dzisiaj już dużo lepiej:-)

OlciaLolcia- no niesetety jak juz spie to nie mam wplywu na to w jakiej pozycji, nie jestem az taka czujna, a teraz juz sie w nocy nie budze,tylko kolo 5 lub 6 i to wtedy na boku jestem.
Wole nie czytac o tym podduszaniu dziecka :(

dagrab- właśnie to mnie denerwuje, tak zalecają, tego nie wolno, a przecież nie możemy czuwać 24h na dobę!! Jakoś 20-30lat temu nikt sobie tym głowy nie zawracał, nasze mamy spały jak im wygodnie było i co?? Brakuje nam czegoś?? :-D

reklama
hmmm... wielorasowa jest :-D kundelek kochany, tylko duży dosyć...

te sa najmadrzejsze;-), moja tez taka byla (wielkosci owczarka niemieckiego) z uszami nietoperza^^

Co do spania, ja spie jak mi wygodnie. Zasypiam na plecach, a budze sie na boku. Czasami mowia mi, ze chrapie ale jak spie to spie i juz ^^ oni tez jada rowno ;-).

Do góry