reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
galwaygirl- ja za takie body ulubionego klubu(oczywiscie orginalne) musialabym dac majattek, bo moj jest wielkim fanem juventusu turyn :tak: no i bedzie ziewczynka.Narazie jak jest zjazd rodzinny i leci jakis mecz to dolacza do mojego m i mojego taty 15 miesieczna chrzesnica i siedzi z nimi wprwdzie nie caly mecz ale 30 min wytrzymuje, jak na tak ruchliwe dziecko to :szok:

dzien dobry :)

Isia- ale żeś powiedziała o tej cesarce... ja jestem po, blizna jest malutka i cienka, praktycznie o ton jaśniejsza od skóry. Nie miałam problemu żeby na siebie w lustrze patrzeć :happy: Oczywiście że SN jest lepsze i w ogóle, ale jak trzeba cc to trzeba.
ja jeszcze nie miałam cesarki, ale jak chciałam być w ciazy to lekarze powtarzali że będę rodzić przez cc i innej opcji nie ma, teraz sie zmieniło ale dla mnie blizna czy jej brak nie ma znaczenia, najważniejsze to urodzić zdrowe dziecko i samej przetrwać zdrowo poród, bo różne bywały sytuacje kobiet podczas porodu

Ostatnia edycja:
galwaygirl- masz racje lepiej taka czapunia,choc tez nie malo kosztuje:-) zobaczmy jeszcze.
Naszej mlodej nikt nie pilnowal bo jej tata nie oglada, pierwsze zainteresowanie wykazala majac 6 miesiecy, patrzyla jak zauroczona w tv, a przeciez tam tylko biega kilku facetów za pilka,nic ciekawego dla dziecka.

ooo a moze cos takiego- tego napewno troszke pouzywa http://www.juvestore.com/en/product/591/9524-J2652-juventus-new-baby-cup

Ostatnia edycja:
a ja dzis poszłam 400 m do sklepu, wróciłam i padłam, potem wytarłam kuyrze, posprzątałam łazienki, szczęście ze obiad miałam, nie mam siły :) oddycham jak smok :)

A mnie dzis naszlo na rozgrzewajaca zupe z soczewicy bo chodzila za mna juz od paru dni. To taka zdrowsza wersja grochowki:tak: i podobno lepiej sie trawi choc aby tak bylo trzeba dodac ziolek wspomagajacych trawienie.

Dziewczynki, mam pytanie do Was czy jestescie zorientowane juz w odciagaczach pokarmu? Ja jeszcze nie wiec chetnie zdam sie na jakies wskazowki, moze te z Was ktore nie beda mamusiami po raz pierwszy cos nam doradzicie? Chodzi mi glownie jakie marki polecacie oraz czy elektryczny czy reczny?

właśnie najgorsze jest to, że z laktatorami to zależy, każdej może pasować co innego, jak patrzyłam na opinie o ręcznych z aventa czy z tt, to jednym bardziej pasował tt, innym avent, a jeszcze innym bardziej elektryczny:/ więc ja wylicytowałam używkę za grosze, jak mi będzie potrzebny często i ten nie będzie odpowiadał to sobie kupię jakiś droższy, a jak mam używać zaledwie parę razy to szkoda kasy wydać na elektryczny.. tak mi się wydaje. Zauważyłam też, że częściej w internecie na forach polecają albo aventa albo tt z ręcznych, nie żadne z cannpola, lovi czy babyono, a z elektrycznych najczęściej medelę :)
to jest tylko moje widzimisię bo ja nigdy nie używałam...

reklama
Do góry