reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
Ja już w domku. Jednak poszłam do tego szmatexu hehe i mimo, że dzisiaj 64zł to nie mogłam się oprzeć i kupiłam dla niunia :-) (ale to w innym wątku). W warzywniaku dojrzałam Ciepłe lody (więc takiego opędzlowałam) i już humor lepszy.

Teraz mnie tylko zgaga męczy hehe (zaraz mleczka się napiję może troszkę po może). Kubuś dzisiaj bardzo grzeczny (jak na razie) to tylko się cieszyć ;)

A mi już te racuchy z jabłkami bokiem wychodzą hehe - choć nie mam ich do zjedzenia tak dużo.

Idę rozpakować zakupy i zrobić gulasz (dzisiaj mi zapachniało - ktoś z sąsiadów robił) więc i ja zrobię, a co :-)

Miłego po południa

a ja zaczynam unikać węglowodanów :) musze się pilnować, bo pupa urosła i w końcu na łóżko nie wejdę rodzić

a wczoraj z łółka ginekologicznego gin rękę mi podał bym mogła wstać ;) haha

Wiecie dziewczynki ostatnio z nudów zaczęłam zamawiać darmowe próbki kosmetyków dla mnie i dzidzi.
I wczoraj przyszły pierwsze dwie paczuszki z Ziai i Musteli :) kilka próbek a jak cieszy :)

Cyśka też pozamawiałam ostatnio próbki. Z ziaji przyszły ale jakoś mi sie nie podobają bo w saszetkach. Przyszły też z Johnsona i te fajniejsze bo w buteleczkach. A dzisiaj weszłam na stronę Aventa i tam jak sie zarejestrujesz i zaprosisz dwie koleżanki to dostajesz butelke Avent. Zrobiłam wszystko jak kazali, ciekawe czy przyślą ta butle

Vanilia - muszę Cię zmartwić że Avent już butelki rozdał także już nic nie rozsyłają.(Tak czytałam na innym wątku). A ja na Johnsona też czekam i na inne jeszcze.Mam nadzieję że przyślą:)

a długo czekałaś na tą przesyłkę z Johnsona?

Ostatnia edycja:
Cyśka właśnie szybciutko przysłali Johnsona. Z bebilona jeszcze misiek mi nie przyszedł a już długo czekam:crazy: kurcze a liczyłam na ta butelke:-p

reklama
Do góry