reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

dobrze że ta czkawka to normalna sprawa:tak: wczoraj m położył głowę to też czuł jak mała aż cała skacze:-)

renatka
czkawki raczej nie pomylisz z ruchami. Na początku myślałam że to moje serce tak bije ale nie....takie rytmiczne stukanie od środka co 3-4 sekundy

przyszła dzisiaj pościel do łóżeczka:-) śliczna jest. Najchętniej już bym wszystko ubrała i przygotowala a to jeszcze tyle czasu....

reklama
a ja właśnie odebrałam młodego z przedszkola i mnie poinformowano, żeby zwrócić na niego uwagę, bo szkarlatyna w przedszkolu panuje. No zesz kur...

Czesc Dziewuszki!
Zdrowka wszystkim chorowitkom!
Jak ja bylam chora to moja lekarka mi pozwolila tylko plukac gardlo jakims syropem ale robionym na recepte. Nie pamietam nawet jakim bo go nie wykupilam.
No moj dzidziorex to chyba bije wszelkie rekordy w kopaniu. Mowie Wam, ze nastepca Diego Maradony rosnie.
Kopie mnie z rana, kopie mnie pod prysznicem, kopie mnie jak siedze z laptopem na brzuchu (a taki fajny mialam stoliczek), kopie mnie jak prowadze (co chyba najbardziej przeszkadza), kopie mnie w pracy, kopie mnie jak usiade na chwile, kopie mnie jak gotuje obiad, kopie mnie wieczorem. W nocy spie to nie wiem.
A jak sie pozalilam mojemu M to mi tak powiedzial: kopie Cie juz za wczasu za to co sie bedziesz darla na niego przez cale zycie. Haha bardzo smieszne.
Jejku dzisiaj 4 domki az i 2 pierwsze moje najwieksze "czyscioszki". No i jak sie dzisiaj nic nie rabnie od jutra jestem na wolnym.

Isia to trzymam kciuki żeby poszło zgodnie z planem:D

Geniusia
mój małż woli nabrać się fervexów niż potem wszystkim marudzić, że coś go drapie, szczypie, piecze i boli hehe z resztą ja też, i liczę, że nie zachoruję bo ja nie umiem kompletnie się leczyć czymś innym niż fervex:/ więc nie będzie dobrze jak się przeziębię:/ ja też po dobrych wynikach z glukozy się uraczyłam na słodko:) byłam u babci i wyjadłam wafelki hehe

chętnie skorzystam z Waszych przepisów na racuchy, moje zawsze wychodzą płaskie jak jajko sadzone i tłuste :/ strasznie mi nasiąkają oliwą:/

byłam dziś w ciucheksie, ale nie złowiłam nic ciekawego:/

Mama2006 kup czekoladę do zrobienia na gorąco:D i uracz siebie, a małża w wersji z kieliszkiem wódki:D normalnie pycha i humor powinien wrócić:D

Dziewczynki u mnie racuchy to były zawsze z jabłkami. Nie wiem czy zaglądałyście na forum lutówki gotują, ale tak jest Edytka, która podała linka do swojej strony. No i muszę podać dalej. Tu będzie przepis na różne racuszki, a ja robiłam właśnie placuszki z jabłkami. Ja dodałam jeszcze cukier waniliowy do ciasta: Przy kuchennym stoleo drodze znajdziecie mnóstwo pysznych i prostych przepisów. Na prawdę polecam

vanilia ja też wolałabym być zaskoczona parę dni przed, bo po terminie to stres co by tetno nie zanikało itd...
bądxmy dobrej myśli

a ja nie będę pisać jak sie czuje, pragnełam tej ciazy i zniosę to co mnie spotkało choć latwo nie jest :(

reklama
Do góry