agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
dodo trzymamy kciuki &&&&&&&&&&
fifka miałam tak w 1 ciązy non stop wisiałam nad kibelkiem
fifka miałam tak w 1 ciązy non stop wisiałam nad kibelkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie to samo, tylko że ja mam 3 koty: 1 europejkę i 2 maine coony kocura i kotkę, rodzeństwo 6 miesięczneMam 35 lat (wiem, stara jestem ;-)), "w posiadaniu" mąż, syn, kot, teraz brakuje tylko córci :-)
oooo to ja też się dopisuję do klubu! za 3 mies 32 na liczniku :-) ale duchem 20No to mamy tez klub 30-tek;-)
trzymam kciuki!!! nie czekaj może do gina tylko do szpitala na izbę przyjęć! Od razu Cie zbadają!dziewczynki prosze trzymajcie kciuki zaczynam plamić,bardzo się boje bo dwie poprzednie ciąże były bezproblemowe,ale nie pracowałam!Niestety gin dopiero od 16stej M w pracy,dzieci śpią,a ja się martwie,brrr to jest straszne,ale jest jeden plus nie boli mnie brzuch tylko jest mi niedobrze!